Την τελική εισήγησή του για τις μεταγραφές αναμένεται αν δώσει σήμερα στη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ ο Φέλιξ Μάγκατ, με τον Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ να αποτελεί μία από αυτές.

Ο προπονητής των «λύκων» επέστρεψε στη Γερμανία από τις διακοπές του και από σήμερα αναμένεται αν βάλει μπροστά το μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ο Μάγκατ είναι θετικός στο να αποκτηθεί ο Μπουμσόνγκ και αυτό αναμένεται να πει και στους διοικούντες την Βόλφσμπουργκ, η οποία θα προχωρήσει το θέμα του Γάλλου αμυντικού, με αποτέλεσμα να υπογραφεί συμβόλαιο συνεργασίες για δύο χρόνια μεταξύ των δύο πλευρών μόλις ο ποδοσφαιριστής μεταβεί στη Γερμανία και περάσει από ιατρικά τεστ. Οι «πράσινοι» θα εισπράξουν ένα ποσό γύρω στις 500.000 ευρώ, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα ξεφορτωθούν το «βαρύ» συμβόλαιο του «Μπουμ», που φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Συμφωνία Λάτσιο-Σισέ
«Τελειωμένη» υπόθεση θεωρούν τη μετακόμιση του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο τα ιταλικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρουν μάλιστα, ο Γάλλος επιθετικός έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τους Ρωμαίους, με ετήσιες αποδοχές 1.7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στα ταμεία του «τριφυλλιού» θα μπουν 5 εκατομμύρια ευρώ το λιγότερο. Η υπόθεση καθυστερεί επειδή οι «λατσιάλι» προσπαθούν να πουλήσουν έναν επιθετικό τους, ώστε να εξοικονομήσουν χρήματα. Ο Φλοκάρι είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, με δεδομένη να θεωρείται η παραχώρηση του Ρόκι, ενώ το πιθανότερο είναι να παραμείνει στη Λάτσιο ο Σάρατε, αφού οι οικονομικές απαιτήσεις του Λοτίτο φτάνουν τα 20-25 εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε οι «τιφόζι» των Ρωμαίων ήδη κάνουν λόγο για μαγική επιθετική τριπλέτα με Σισέ, Κλόζε και Σάρατε, με τον Ερνάνες από πίσω τους.

Δεν «καίγονται» για Λέτο
Οι πωλήσεις των Σισέ και Μπουμσόνγκ δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν θα παραχωρηθούν άλλοι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Αν υπάρξει καλή πρόταση για τον Σεμπάστιαν Λέτο, η οποία θα ικανοποιεί τόσο την ομάδα όσο και τον παίκτη, το πιθανότερο είναι να φύγει και ο Αργεντινός. Ωστόσο, από το στρατόπεδο του «τριφυλλιού» τονίζουν ότι δεν πωλείται με λιγότερα από 3.5 εκατομμύρια ευρώ. Τα ίδια ισχύουν, πάνω-κάτω, και για τους Αλέξανδρο Τζόρβα και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όπως και για τον Σωτήρη Νίνη. Αν υπάρξει πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά τους «πράσινους» είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν.

Πλησιάζει η πρώτη μεταγραφή
Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με δύο ποδοσφαιριστές βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τη Sportday. Οι «πράσινοι» περιμένουν τις εξελίξεις στα θέματα των Μπουμσόνγκ και Σισέ για να προχωρήσουν τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο πρώτος που θα ντυθεί στα πράσινα θα είναι πιθανότατα κεντρικός αμυντικός για να καλύψει το κενό του Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, ενώ ο επόμενος επιθετικός για να πάρει τη θέση του Τζιμπρίλ Σισέ.

Το κασέ που προορίζεται για τον σέντερ μπακ είναι της τάξης των 500.000-600.000 ευρώ, ενώ αυτό για τον επιθετικό, αλλά και τον χαφ έχει «ταβάνι» τις 800.000 ευρώ. Επίσης, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ψάχνει αμυντικό χαφ, αν τελικά δεν έρθει στην Ελλάδα ο Μαρσέλο Μάτος, αλλά και δεξί εξτρέμ ως αντί-Γκοβού. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με το τι πωλήσεις θα υπάρξουν, θα γίνουν και οι αντίστοιχες αγορές.

Πηγή: sportfm.gr