Είναι ένα από τα εμβλήματα του Χόλιγουντ, γνωστό καθώς έχει… πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες – ανάμεσα τους και το αριστούργημα «The Big Lebowski» και πλέον ένα μέρος που έχει επισκεφθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Αναφερόμαστε στην περίφημη κατοικία Sheats-Goldstein, το σπίτι του super fan του NBA, κτηματομεσίτη και οικοδεσπότη ορισμένων εκ των πιο μεγαλύτερων πάρτι της αφρόκρεμας του Λος Άντζελες.

Η γειτόνισσα Σάντρα Μπούλοκ μπορεί να παραπονιέται για τη φασαρία, όπως είχε εκμυστηρευτεί ο Γκόλντστιν σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, αλλά όλοι οι άλλοι μεγάλοι σταρ επιλέγουν να… διασκεδάσουν στου Γκόλντστιν. Όσοι έχετε παρακολουθήσει έστω κι ένα σπουδαίο ματς του NBA από την τηλεόραση, ιδίως των Λος Άντζελες Λέικερς – τους οποίους μισεί, αλλά τους δίνει 500.000 δολάρια για εισιτήρια κάθε σεζόν – θα έχετε παρατηρήσει τις κάμερες να δείχνουν έναν ηλικιωμένο κύριο με εκκεντρικό ντύσιμο και μια νεαρή καλλονή στο πλευρό του να βλέπει το ματς. Αυτός είναι ο Τζέιμς Γκόλντστιν.

Πρόκειται για τον διασημότερο οπαδός του NBA και όπως μαρτυρά η φωτογραφία που ανέβασε ο «Greek Freak» στα social media του, βρέθηκε στην έπαυλη του της οποίας η αξία τοποθετείται περίπου στα 100 εκατομμύρια δολάρια – ίσως και παραπάνω όπως λέει ο Γκόλντστιν.

Το γήπεδο του τένις και το πρωτάθλημα του ΛεΜπρόν

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο διάσημο γήπεδο τένις της έπαυλης. Το court μετατράπηκε σε παρκέ όταν γύριζε στην έπαυλη ο ΛεΜπρόν Τζέιμς την ταινία «Space Jam 2» το 2019, όπου είχαν ρόλους κι άλλοι σούπερ σταρ του NBA. Κυρίως, όμως, σ’ εκείνο το παρκέ ο «βασιλιάς» γυμναζόταν και προετοιμαζόταν με άλλους συμπαίκτες στους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά και αντιπάλους για τη σεζόν 2019-20.

Ο αστικός μύθος και όλα έχουν διαρρεύσει για εκείνα τα… επικά διπλά αναφέρουν πως ήταν ορισμένα από τα πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια μπάσκετ και πως πραγματικά βοήθησαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Άνθονι Ντέιβις να μπουν με τον καλύτερο τρόπο σε μια σεζόν που κατέληξε με τους ίδιους να σηκώνουν το πρωτάθλημα στη «φούσκα» της Disney World στη Φλόριντα όπου έκλεισε εκείνη η αγωνιστική περίοδος του NBA λόγω της πανδημίας της Covid-19.