Το ατύχημα με το περιπολικό στου Ζωγράφου το απόγευμα του Σαββάτου προκάλεσε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, την οποία διέταξε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ΕΔΕ γίνεται προκειμένου να ερευνηθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, δεν υπήρχε υπηρεσιακή αναφορά σχετικά με δυσλειτουργία του οχήματος, ενώ σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, στις 11 Ιουνίου 2019 είχε πραγματοποιηθεί στο συγκεκριμένο όχημα προγραμματισμένο σέρβις.

Το όχημα χρησιμοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, καθώς και σήμερα, κατά τη διάρκεια της πρωινής βάρδιας, χωρίς να αναφερθεί οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα.

Ωστόσο για την ακριβή περιγραφή της κατάστασης του οχήματος παραγγέλθηκε σχετική πραγματογνωμοσύνη.

Σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, υπήρξαν δημοσιεύματα σε ενημερωτικές σελίδες που αναφέρονταν σε βλάβη των φρένων του οχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα ένα περιπολικό προσέκρουσε στο κράσπεδο πεζοδρομίου στην περιοχή του Ζωγράφου, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο επιβαινόντων αστυνομικών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.