Υπό στενή επιτήρηση, τόσο φυσική όσο και ηλεκτρονική, βρίσκονται αυτή τη στιγμή σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbeast όλοι οι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής.

Όπως τονίζουν οι γνωρίζοντες «από τη στιγμή που θα εκδοθούν τα σχετικά εντάλματα, υπάρχει η δυνατότητα μέσα σε ένα τέταρτο να έχουν συλληφθεί όλοι από το αρμόδιο Τμήμα Αναζητήσεων της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να οδηγηθούν στο κεντρικό μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας και ακολούθως θα ακολουθηθεί η διαδικασία μεταγωγής τους στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού».

Όλοι οι πρώην βουλευτές του λαϊκού συνδέσμου που χαρακτηρίστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ως εγκληματική οργάνωση, παρακολουθούνται διακριτικά ενώ στο πλαίσιο αυτό διαδραματίζει καίριο ρόλο και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που χάρις στην προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει μπορεί να ξέρει που βρίσκεται συνεχώς ο καθένας. Θυμίζουμε ότι η εν λόγω υπηρεσία είχε αναλάβει και το βάρος των συλλήψεων των μελών της Χρυσής Αυγής, που είχαν γίνει τον Σεπτέμβριο του 2013.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια και ένα απ’ αυτά είναι ο τρόπος αντιμετώπισης ενός τυχόν επικοινωνιακού σόου από τους καταδικασθέντες. Εκτιμούν δηλαδή μπορεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι πρώην βουλευτές του να προσέλθουν αυτοβούλως όλοι μαζί στη ΓΑΔΑ και να αρχίζουν να φωνάζουν συνθήματα διαμαρτυρόμενοι για πολιτική δίωξη των απόψεών τους μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Και γι’ αυτό όμως οι ιθύνοντες έχουν φροντίσει να λάβουν τα μέτρα τους.