ΚΚΕ για ντιμπέιτ: Μεταθέσαμε δύο φορές την προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

«Συζητήσαμε άλλες εναλλακτικές ημερομηνίες που τέθηκαν, όπως 28 Ιουνίου και 2 Ιουλίου»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:37
24/06/2019
ΚΚΕ για ντιμπέιτ: Μεταθέσαμε δύο φορές την προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη
2
loading

Από την πρώτη στιγμή το ΚΚΕ «έδειξε έμπρακτα διάθεση συνεννόησης», έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί το debate των πολιτικών αρχηγών και να διεξαχθεί με ζωντανό τρόπο και όχι με τη διαδικασία των παράλληλων μονολόγων, τονίζει ο Περισσός με σχετική ανακοίνωσή του.

«Γι' αυτό και αρχικά μετέθεσε για τις 2 Ιουλίου την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του στη Θεσσαλονίκη, που είχε προγραμματιστεί την 1η Ιούλη, για να διευκολύνει την πραγματοποίησή του», επισημαίνει σχετικά το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Προσθέτει, μάλιστα, ότι «όταν έγινε γνωστό το κώλυμα του πρωθυπουργού για την 1η Ιουλίου, εξαιτίας της Συνόδου Κορυφής, συζητήσαμε άλλες εναλλακτικές ημερομηνίες που τέθηκαν, όπως 28 Ιουνίου και 2 Ιουλίου. Γι' αυτό και μεταθέσαμε εκ νέου την προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη και την επαναφέραμε την 1η Ιουλίου, για να μείνουν κενές αυτές οι ημερομηνίες».

«Το ΚΚΕ έχει εξ αρχής δηλώσει ότι δεν πρόκειται να μπει σε μικροκομματικές σκοπιμότητες, αλλά και δεν θα γίνει μπαλάκι ανατρέποντας άρδην το προεκλογικό του πρόγραμμα και μάλιστα κεντρικές συγκεντρώσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αδιέξοδα, που δεν προκάλεσε το ίδιο» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ο ΔΡΟΜΟΣ

    Μπράβο κκε. Αυτή είναι μια πράξη γεννεα κα τώρα θα σε ψηφίσω σίγουρα. Τέτοιες πράξεις σε ανεβάζουν στη συνείδηση του κόσμου και θα σε ψηφίσουν κι άλλοι πιστεύω. Ζήτω λοιπόν το τιμημένο ΚΚΕ
    Θα μπούμε στη Βουλή τώρα αλλά δεν ξέρω για τις επόμενες εκλογές. Έχετε μεγάλα στελέχη προχωρήστε. Με Στάλιν και Μάο μπροσταρηδες δεν φοβομαστε. Ακολουθεί τρίτος και καταιδρωμενος ο Χίτλερ.

  2. avatar https://gkagkarin.blogspot.com/

    Το site και τα spot του ΚΚΕ
    ΚΚΕ ισχυρό, η δύναμη σου την επόμενη μέρα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει