Κόπηκαν από το Σάββατο 1η Νοεμβρίου όλες οι εκπομπές στο Τρίτο Πρόγραμμα, οπότε μέχρι νεωτέρας θα μεταδίδονται μόνο επαναλήψεις.

Ακριβώς την προηγούμενη ημέρα έληξε η συμφωνία της εταιρείας που είχε αναλάβει το πρόγραμμα, της «ΑΝΚ Μουσική και Ψυχαγωγία ΕΠΕ» με τη ΝΕΡΙΤ Α.Ε. Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», δεν ανανεώθηκε γιατί οι νέες συμβάσεις προέβλεπαν μεγάλες οικονομικές μειώσεις.

Οι εργαζόμενοι του σταθμού αποφάσισαν να ζητήσουν να μη μειωθεί ο προϋπολογισμός για το Τρίτο, την ώρα που αυξάνονται οι εργαζόμενοι εξαιτίας της πρόσκλησης ενδιαφέροντος (που έγινε για το καινούργιο πρόγραμμα από 1/11 έως 31/7) και να μην περικοπούν περαιτέρω οι αμοιβές.

Έστειλαν επιστολή προς τον γενικό διευθυντή Ειδήσεων και Περιεχομένου Βασίλη Θωμόπουλο, σημειώνοντας: Η «ομόφωνη απόφαση της ομάδας των 17 παρόντων, εκ των 24 συνολικά παραγωγών του Τρίτου Προγράμματος είναι να μην δεχτεί τις περικοπές στον προταθέντα από την αρμόδια Επιτροπή Κοστολογίου προϋπολογισμό του Τρίτου, τον οποίο αναιρούν τα όσα ψηφίστηκαν από το Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ στις 30/10/2014».

Και αποφάσισαν, μέχρι να διευθετηθεί το αίτημά τους, ότι «προτίθενται να πραγματοποιήσουν νέες εκπομπές».