Η Σοφιάνα Σπίνουλα έχει δεχθεί πολλές φορές αποθεωτικά σχόλια από την κριτική επιτροπή του «My Style Rocks» για τις ενδυματολογικές επιλογές τις οποίες παρουσιάζει στο show.

Το απόγευμα όμως της Τετάρτης τα σχόλια που άκουσε η παίκτρια δεν ήταν και τόσο καλά.

Όταν ήρθε η σειρά του Στέλιου Κουδουνάρη να σχολιάσει την Σοφιάνα Σπίνουλα, την ρώτησε αν πηγαίνει σε εκθέσεις και η παίκτρια απάντησε αρνητικά.

«Έχω την αίσθηση ότι κάποιος σε βοηθάει» σχολίασε τότε ο κριτής και η παίκτρια απάντησε αρνητικά. «Όχι, σε καμία περίπτωση» είπε φανερά ενοχλημένη γι’ αυτό που άκουσε να λέει ο κριτής.

«Αν λοιπόν σε βοηθάει μια κοπέλα να ντύνεσαι θα είσαι για μένα η μεγαλύτερη απογοήτευση σε αυτό το παιχνίδι» πρόσθεσε ο Στέλιος Κουδουνάρης και η παίκτρια συνέχισε να του λέει πως δεν έχει βοήθεια από πουθενά και πως αν θέλει μπορεί να το επιβεβαιώσει.

«Δεν ισχύει αυτό! Τα look εγώ τα φτιάχνω και σε μια μέρα. Χθες καθόμουν και έφτιαχνα τα look με βάση αυτά που ακούω από σας και αλλάζω πράγματα συνέχεια. Δε νομίζω πως δεν έχω αισθητική ώστε να κάνω κάτι μόνη μου. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που γενικά δίνω τα ηνία σε κάποιον άλλον ώστε να φτιάξει κάτι πάνω μου και αυτό το έχει καταφέρει μόνο ένας χορογράφος ο οποίος είναι πάνω από εμένα. Συνήθως θέλω να είμαι πάνω απ’ όλα. Δεν μπορώ να δώσω σε άλλον την εικόνα μου» σχολίασε η παίκτρια.