Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για τη ζωή της ως ανύπαντρη μητέρα. Στην τελευταία ώρα του The Kardashians, η μητέρα τεσσάρων παιδιών μοιράστηκε τι ψάχνει σε έναν άντρα και γιατί – ενώ είναι ευτυχισμένη μόνη της – θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει περισσότερη βοήθεια στο σπίτι.

Οι αποκαλύψεις έγιναν καθώς πήγαινε με τον γιο της Saint στο Λονδίνο με μια ομάδα φίλων του και τις μαμάδες τους, ώστε να πάει να δει τον αγώνα της Άρσεναλ. Ενώ ήταν εκεί, οι άλλες μαμάδες είπαν στην Κιμ ότι θα μπορούσε να βρει «χαριτωμένους άντρες» στην ομάδα για εκείνη. Όμως, η 42χρονη παρατήρησε ότι πλέον έχει θέσει ένα «ηλικιακό όριο» στους άντρες στη ζωή της.

«Λες: ‘’Μετά την τελευταία εμπειρία μου, έχω ηλικιακά όρια’’», σχολίασε μια φίλη της, σύμφωνα με το toofab.com. Υπενθυμίζεται πως η Κιμ ήταν σε σχέση με τον Pete Davidson, με τον οποίο είχε 13 χρόνια διαφορά ηλικίας. «Χρειάζομαι απλά έναν περισσότερο ηλικιακά κατάλληλο», πρόσθεσε η Κιμ, προτού εξομολογηθεί πως της αρέσει η ήσυχη ζωή της από άποψη ραντεβού.

«Όταν είσαι ελεύθερη και όλοι οι φίλοι σου είναι παντρεμένοι είναι σαν να έχεις την απελπισία γραμμένη στο πρόσωπό σου και όλοι θέλουν να στα φτιάξουν με κάποιον», είπε. «Ειλικρινά είμαι εντάξει να είμαι μόνη μου για λίγο και η κατάλληλη ευκαιρία θα βρεθεί στο δρόμο μου».

Ενώ μιλούσε με τους φίλους της, εξήγησε επίσης τον «ασήμαντο» λόγο που την έκανε να παρευρεθεί στο επερχόμενο τότε Met Gala, το οποίο τιμούσε τον Karl Lagerfeld. Αν και αρχικά δεν σκόπευε να πάει, άλλαξε γνώμη αφού άρχισαν να εμφανίζονται διάφορα λανθασμένα άρθρα που έλεγαν ότι εκείνη και οι αδελφές της δεν ήταν πια καλεσμένες. «Έχω ένα συνήθειο, θέλω απλώς να πηγαίνω παντού», πρόσθεσε.

Καθώς το ταξίδι συνεχιζόταν, η Kim έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα ξέσπασμα του 7χρονου γιου της, ο οποίος αναφώνησε ότι περνούσε «τη χειρότερη μέρα της ζωής μου» – ενώ βρισκόταν με τους φίλους του στο Λονδίνο, σε μια VIP σουίτα σε έναν αγώνα της Άρσεναλ – επειδή η μαμά του ξέχασε την αγαπημένη του φανέλα στην Καλιφόρνια. Σε μια εξομολόγηση, ξεσπάθωσε για το πόσο ωραίο θα ήταν να έχει έναν σύντροφο να τη βοηθάει σε αυτές τις καταστάσεις.

«Είναι πολύ δύσκολο για μένα να είμαι πολύ αυστηρή και να πειθαρχώ πολύ. Οι γονείς μου δεν ήταν καθόλου αυστηροί», εξήγησε. «Επειδή είμαι πολύ απασχολημένη, θα ήταν καταπληκτικό αν είχα έναν σύντροφο που θα ερχόταν και θα με βοηθούσε και θα αναλάμβανε και θα το χειριζόταν. Αλλά δεν μπορεί να γίνει έτσι».

Πρόσφατα, ωστόσο, προσέλαβε νέα βοήθεια στο σπίτι, έναν άνδρα νταντά. Για την Κιμ, ήταν σημαντικό να έχει λίγη αντρική ενέργεια γύρω από τα παιδιά της, με τόσες πολλές γυναίκες στην οικογένειά της.

«Νομίζω ότι το νοικοκυριό μου και ακόμη και η οικογένειά μας, είναι πολύ γυναικοκρατούμενο και πρόσφατα προσέλαβα μια ανδρική νταντά. Ήθελα πραγματικά ένα αρσενικό γύρω μου που θα έπαιρνε τον Saint και θα τον πήγαινε στα σπορ και φοβόμουν πολύ να το πω αυτό στον μπαμπά τους», εξήγησε, αναφερόμενη στον πρώην σύζυγο και μπαμπά των παιδιών της Κάνιε Γουεστ.