Η Μέγκαν Μαρκλ «σχεδιάζει ακόμα» την «επανεφεύρεσή της στο Χόλιγουντ», υποστηρίζει δημοσίευμα. «Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ήταν απασχολημένοι με τους Αγώνες Invictus πρόσφατα, αλλά η Μέγκαν εξακολουθεί να σχεδιάζει την επανεφεύρεσή της στο Χόλιγουντ», δήλωσε μια πηγή στο Us Weekly την Πέμπτη.

«Η Μέγκαν έχει μια νέα ομάδα γύρω της και καταστρώνουν στρατηγική σχετικά με το ποια μέσα θα έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο», συνέχισε.

Η 42χρονη πρώην πρωταγωνίστρια του «Suits» υπέγραψε με το αξιόλογο πρακτορείο ψυχαγωγίας WME τον Απρίλιο. Από τότε κυκλοφορούν φήμες για μια μεγάλη επιστροφή στο Χόλιγουντ.

«Το πρακτορείο θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών της εγχειρημάτων σε πολλαπλές πτυχές του πρακτορείου και του ευρύτερου οικοσυστήματός του, συμπεριλαμβανομένης της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής παραγωγής, των συνεργασιών με εμπορικά σήματα και πολλά άλλα», έγραφε τότε το πρακτορείο στο Twitter.

Η πηγή του US Weekly πρόσθεσε την Πέμπτη ότι το πρώην μοντέλο του «Deal or No Deal» θέλει ό,τι κι αν κάνει στη συνέχεια «να έχει τις ρίζες του στην επιστροφή» και τη «φιλανθρωπία» και έχει συνομιλήσει με σκηνοθέτες ντοκιμαντέρ και οίκους μόδας.

Η Μαρκλ έχει υποστεί μια σειρά από επαγγελματικές… αμηχανίες, ενώ φέρεται να έχασε τον Ιούλιο ένα τριετές συμβόλαιο ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων με τον οίκο Dior.

Η αποτυχημένη συνεργασία του ζευγαριού με το Spotify, ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων, νωρίτερα φέτος, εξακολουθεί να απασχολεί τα πρωτοσέλιδα, με τον διευθύνοντα σύμβουλο Daniel Ek να παραδέχεται πρόσφατα ότι οι καταναλωτές απλώς δεν εντυπωσιάστηκαν από το προϊόν που παρέδωσαν ο Χάρι και η Μέγκαν.

Ωστόσο, μια συμφωνία παραγωγής 100 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix, η οποία λέγεται ότι βρισκόταν σε επισφαλή βάση πριν από λίγους μήνες, φαίνεται ότι επιβίωσε, με το ζευγάρι να αγοράζει τα δικαιώματα για την παραγωγή της κινηματογραφικής εκδοχής του μπεστ σέλερ της Κάρλεϊ Φορτ, «Meet Me at the Lake».

Μια συμφωνία παραγωγής υψηλού προφίλ δεν φαίνεται όμως να είναι αρκετή για τη φιλόδοξη Μαρκλ.»Δεν έχει κλειδώσει τίποτα ακόμα, αλλά το πιο ελπιδοφόρο [πράγμα] για όλους φαίνεται να είναι η Meghan και ο Harry αναδεικνύουν σημαντικά θέματα μέσω docuseries και στρέφουν την προσοχή σε αυτά και στη συγκέντρωση χρημάτων», υποστήριξε η πηγή.