Με ανάρτησή της πριν από μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο ανακοίνωσε στους φανς ότι η 2η σεζόν του «And Just Like That», σίκουελ του Sex and the City, κάνει πρεμιέρα «Αυτόν τον Ιούνιο στο Max».

«Ευχαριστούμε την εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, που αφιέρωσε ώρες δουλεύοντας σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Έκανε τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα να μοιάζουν με Άνοιξη, δίνοντας πάντα περισσότερα και καλύτερα από όσα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε ή να ονειρευόμαστε. Και σε όλους εσάς, το αγαπημένο μας κοινό, που κρατάτε ζωντανές αυτές τις ιστορίες. Αυτό είναι για εσάς, Μέρος 2» έγραψε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν.

Αλλαγές, νέα ξεκινήματα, σεξ, έρωτες, φίλοι αλλά και εκπλήξεις μας περιμένουν και αυτή τη σεζόν στο And Just Like That.

«Και κάπως έτσι κατάλαβα ότι κάποια πράγματα είναι καλύτερα να τα αφήνεις στο παρελθόν. Ίσως, όμως, όχι και όλα» ακούγεται στα τελευταία δευτερόλεπτα του τρέιλερ με την ύστατη σκηνή να δείχνει την επιστροφή του Έινταν, ο οποίος εμφανίζεται στην είσοδο του διαμερίσματος της Κάρι, την ώρα που εκείνη ανεβαίνει τα σκαλοπάτια.