Τις τελευταίες ημέρες μας έχει χτυπήσει το φαινόμενο Squid Game από το Netflix και δικαιολογημένα. Η νέα κορεατική παραγωγή έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτό γεννά πολλά ερωτήματα.

Ένα από αυτά είναι το αν η το Squid Game θα έχει μια 2η σεζόν. Το «Παιχνίδι του Καλαμαριού», όπως είναι ο ελληνικός τίτλος της σειράς, έχει προκαλέσει πάταγο και έχει χαρακτηριστεί ως η πιο διεστραμμένη σειρά στο Netflix.

Την απάντηση σε αυτό έδωσε ο Hwang Dong-hyuk δημιουργός της σειράς που δεν φαίνεται να είναι σίγουρος για την συνέχεια. «Δεν έχω καλά σχεδιασμένα σχέδια για το Squid Game 2. Είναι λίγο εξαντλητικό να το σκέφτομαι αυτό αλλά αν ήταν να το κάνω δεν θα το έκανα μόνος. Θα σκεφτόμουν ένα δωμάτιο γεμάτο σεναριογράφους και θα ήθελα πολλούς έμπειρους σκηνοθέτες».

Σκηνή από το Squid Game

Η δήλωση του ωστόσο φαίνεται λογική όσο και να θέλουμε μια συνέχεια για την σειρά καθώς φαίνεται πως σκέφτεται και την ποιότητα της πιθανής συνέχειας. Το Netflix δεν έχει δώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το μέλλον της σειράς ωστόσο τα νούμερα που σημειώνει το Squid Game είναι εξαιρετικά. Μάλιστα, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr αναμένεται να ξεπεράσει το Bridgerton και να γίνει η σειρά με την υψηλότερη τηλεθέαση της πλατφόρμας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.