Η αποκάλυψη από τη σταρ του YouTube JoJo Siwa για τη σεξουαλικότητά της έγινε μέσω των social media. Η ίδια δηλώνει πως «ποτέ ξανά δεν έχει υπάρξει τόσο ευτυχισμένη».

Σε μια ανάρτησή της στο Twitter, η έφηβη ανέβασε μια φωτογραφία της να φορά ένα T-Shirt που είχε πάνω του τυπωμένες τις λέξεις «Καλύτερη. Γκέι. Ξαδέρφη» (Best. Gay. Cousin. Ever.).

Διευκρίνισε πάντως στη συνέχεια πως δεν είναι έτοιμη να βάλει κάποια ταμπέλα στη σεξουαλικότητά της, ωστόσο η αποκάλυψή της την έκανε να αισθανθεί υπέροχα, σύμφωνα με το BBC.

Celebrities όπως η Πάρις Χίλτον και η Έλεν Ντετζένερις στήριξαν την επιλογή της 17χρονης να εκφραστεί δημόσια.

Η Siwa έγινε αρχικά γνωστή μέσω του ριάλιτι Dance Moms. Η χορεύτρια, τραγουδίστρια και YouTuber από τις ΗΠΑ, έχει εκατομμύρια followers. Το tweet της Παρασκευής συγκεντρώνει περισσότερο από 1.000.000 likes.

Το Σάββατο είπε σε ένα Instagram Live ποστ πως «ποτέ ξανά δεν έχει νιώσει τόσο ευτυχισμένη». Απαντώντας σε θαυμαστή που τη ρώτησε τι ταμπέλα βάζει στον εαυτό της, σημείωσε: «Δεν ξέρω στην πραγματικότητα την απάντηση. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι υπέροχοι».

«Αυτή τη στιγμή είμαι εξαιρετικά ευτυχισμένη και θέλω να μοιραστώ τα πάντα με τον κόσμο, πραγματικά θέλω. Θέλω όμως και να κρατήσω ιδιωτική την προσωπική μου ζωή μέχρι να είμαι έτοιμη», ανέφερε.

Αναγνωρίζοντας ότι η εμπειρία του καθενός είναι διαφορετική, η νεαρή σταρ είπε πως η αποκάλυψη για τη σεξουαλικότητα «είναι ένα πραγματικά, πραγματικά τρομακτικό πράγμα, αλλά δεν είναι πια».

«Πάντα πίστευα ότι ο άνθρωπός μου θα ήταν ο άνθρωπός μου και αν τύχαινε να είναι αγόρι, τέλεια, και αν ο άνθρωπος αυτός τύχαινε να είναι κορίτσι, τέλεια», συμπλήρωσε.