Ένας κατά συρροή βιαστής επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα 17χρονο κορίτσι λίγους μήνες αφότου έπεισε την επιτροπή αναστολών πως δεν αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο.

Οι αρχές τον άφησαν τελικά ελεύθερο, παρά την ισόβια κάθειρξη στην οποία είχε καταδικαστεί για παρόμοια εγκλήματα πριν από 14 χρόνια.

Ο 39χρονος William Trotter έκανε την κίνησή του τον Μάρτιο. Τον συνέλαβαν εκ νέου για απαγωγή και βιασμό και προσφάτως καταδικάστηκε ξανά σε ισόβια δεσμά.

Σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης, χτύπησε το ανήλικο θύμα στο κεφάλι με αντικείμενο και τη στραγγάλισε, μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της. Τότε τη βίασε σε ένα απομονωμένο δρομάκι του Λονδίνου.

Η νέα ισόβια κάθειρξη προβλέπει πως δεν θα έχει τη δυνατότητα αναστολής πριν εκτίσει τουλάχιστον 12 χρόνια.

Ο Trotter βρήκε στις 19 Μαρτίου το νέο θύμα του μέσα στο λεωφορείο. Είχε αποφυλακιστεί πριν από 9 μήνες, τον Ιούνιο του 2019, όταν έπεισε την επιτροπή αναστολών πως είχε αλλάξει από το 2006, όταν καταδικάστηκε για σειρά βιασμών.

Το 2014 βγήκε μάλιστα από τη φυλακή και πέρασε μερικούς ελευθερίας, πριν καταλήξει εκ νέου πίσω από τα κάγκελα για άλλα αδικήματα.

«Είσαι ένας εξαιρετικά βίαιος κατά συρροή βιαστής» του είπε ο δικαστής πριν τον καταδικάσει εκ νέου σε ισόβια κάθειρξη…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.