Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι εικόνες ενός αγοριού μόλις 6 μηνών που κάνει θαλάσσιο σκι. Εικόνες που προκάλεσαν οργή σε χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι κατηγόρησαν τους γονείς του μικρού για ανευθυνότητα.

Στο βίντεο φαίνεται ο Κέισι Χάμφρεϊς από τη Γιούτα των ΗΠΑ να κάθεται σε μια βάρκα και δίπλα του ο 6 μηνών γιος του Ριτς, που κάνει θαλάσσιο σκι για πρώτη φορά στη λίμνη Πάουελ. «Είναι τόσο γεμάτος ζωή», δήλωσε η μητέρα Μίντι Χάμφρεϊς στο Good Morning America σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε. «Λατρεύει το νερό».

Οι Χάμφρεϊς υποστήριξαν πως η βάρκα πήγαινε με μικρή ταχύτητα και πως ο πατέρας παρέμενε στο πλευρό του παιδιού όλη την ώρα. «Είχαμε άλλη μια βάρκα εκεί», είπε ο πατέρας, προσθέτοντας πως υπήρχαν 10 με 12 άτομα μαζί τους, γιατροί και νοσοκόμες ανάμεσά τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Kid is a living legend already @gonepatrol (via @caseyhumpherys)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barstool Sports (@barstoolsports) στις

Παρά το γεγονός ότι ο γιος του φορούσε σωσίβιο, πολλοί θεώρησαν όσα έβλεπαν στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram ανεύθυνα και επικίνδυνα για το παιδί.

Το βίντεο του Ριτς έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου. Πολλοί σχολίασαν στο Instagram και έκαναν λόγο για ανευθυνότητα των γονιών. «Αυτό το παιδί είναι πολύ μικρό για να βρίσκεται στο νερό χωρίς να συνοδεύεται – κινδυνεύει πραγματικά να πνιγεί ή να τραυματιστεί σοβαρά», σχολίασε ένας χρήστης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

6 months 4 days! Take one look at this kid and tell me he isn’t having the time of his life! Such a little stud! #worldrecord @richcaseyhumpherys

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Casey Humpherys (@caseyhumpherys) στις

Οι Χάμφρεϊς υποστηρίζουν ότι ο Ριτς κατέχει το ανεπίσημο ρεκόρ του νεότερου σκιέρ στο νερό στον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Lake days!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rich Casey Humpherys (@richcaseyhumpherys) στις