Τα… πέταξαν όλα για καλό σκοπό

«Κορίτσια ημερολογίου» στο Castleside της Βρετανίας


ΚΟΣΜΟΣ
9:28
19/09/2013
Τα… πέταξαν όλα για καλό σκοπό
1
loading

Τη θηλυκή εκδοχή της ταινίας «Άνδρες έτοιμοι για όλα» θυμίζουν τα «Κορίτσια Ημερολογίου», η αληθινή ιστορία που άρχισε στο Yorkshire, έγινε ταινία και τώρα επαναλαμβάνεται.

Αυτή τη φορά είναι οι γυναίκες του Castleside που πήραν το ρίσκο τους με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για να επισκευαστεί η αίθουσα τελετών του χωριού τους που κατέρρεε και τόλμησαν να φωτογραφηθούν ολόγυμνες.

Όταν ορισμένα μέλη του δημοτικού συμβουλίου υπονόησαν πως ίσως θα ήταν καλύτερα αν μερικά πράγματα έμεναν… καλυμμένα, τα νέα «κορίτσια ημερολογίου» συνέχισαν με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα: το δικό τους ημερολόγιο είναι ακόμα πιο τολμηρό από τις πρώτες διδάξασες.

Η 45χρονη Heather Thompson που οργάνωσε το όλο εγχείρημα εξήγησε, σύμφωνα με τη Daily Mail, πως όταν το δημοτικό συμβούλιο απέρριψε την ιδέα της, εκείνη πήρε την κατάσταση στα χέρια της.

«Με έκανε να θυμώσω πολύ. Εκείνο το βράδυ πήγα πόρτα- πόρτα ρωτώντας τον κόσμο αν ήταν πρόθυμος να συμμετάσχει. Μου έκανε κι εμένα εντύπωση πόσοι άνθρωποι απάντησαν θετικά, παρότι δεν γνωριζόμαστε», λέει.

Σύντομα βρέθηκα πολλοί πρόθυμοι- εκ των οποίων πολλοί άνδρες- να δώσουν χρήματα για τα έξοδα έκδοσης ενώ η τοπική φωτογράφος προσέφερε δωρεάν τη δουλειά της.

Από την ομάδα των «κοριτσιών», η μεγαλύτερη σε ηλικία ήταν η 76χρονη Sadie Ayton. «Στην αίθουσα αυτή έγινε η δεξίωση του γάμου μου κι έτσι ήξερα πως έπρεπε να κάνω κάτι. Όταν μου είπαν να συμμετάσχω σκέφτηκα πως βγάζω τα ρούχα μου όταν πέφτω κάθε βράδυ στο κρεβάτι, οπότε ‘γιατί όχι;’», είπε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar N1k0ssT

    Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αν μερικά πράγματα έμεναν καλυμμένα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει