Αστυνομικοί πήγαν για σύσταση σε πριβέ πάρτι με μοντέλα και επέστρεψαν… να διασκεδάσουν

Σάλος στην Κύπρο, διοικητική έρευνα από το αρχηγείο της αστυνομίας


ΚΟΣΜΟΣ
11:59
14/10/2019
Αστυνομικοί πήγαν για σύσταση σε πριβέ πάρτι με μοντέλα και επέστρεψαν… να διασκεδάσουν
loading

Αναταραχή έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στην κυπριακή αστυνομία και συγκεκριμένα στην αστυνομική διεύθυνση της Πάφου μετά από την παρουσία αστυνομικών σε πριβέ πάρτι με μοντέλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ταχυδρόμος της Πάφου», αστυνομικοί φαίνεται να παρευρέθηκαν σε πάρτι Ρώσου εκατομμυριούχου σε έπαυλη στην Πάφο, στην οποία βρίσκονταν και μοντέλα.

Οι αστυνομικοί είχαν κληθεί από γείτονες να μεταβούν στην βίλα του Ρώσου για να τερματιστεί η φασαρία που προκαλούσε το πριβέ πάρτι.

Όταν πήγαν στη βίλα, βρέθηκαν ανάμεσα σε καυτά μοντέλα που συμμετείχαν στο γεγονός, στην συνέχεια οι αστυνομικοί έφυγαν από τη βίλα, πήγαν έβαλαν πολιτικά και επέστρεψαν στο πάρτι για να διασκεδάσουν.

Σύμφωνα με το taxidromos24.com, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα που αφορά το εν λόγω δημοσίευμα για τους αστυνομικούς που φέρεται να βρέθηκαν στο πάρτι του Ρώσου εκατομμυριούχου.

Για κατάθεση αναμένεται να κληθούν τόσο οι αστυνομικοί που φέρονται να εμπλέκονται, καθώς και μάρτυρες, πιθανόν γείτονες, που γνωρίζουν λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Στο πλαίσιο της έρευνας, δεν αποκλείεται να εξεταστεί και υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει