Δυο ληστές επιτέθηκαν στη Μαγιόρκα σε έναν βρετανό τουρίστα και την οικογένειά του, χωρίς να γνωρίζουν προφανώς πως εκεί δίπλα βρισκόταν η 26χρονη Iman Barlow, παγκόσμια πρωταθλήτρια της λεγόμενης ταϊλανδέζικης πυγμαχίας.

Η Pretty Killer, όπως είναι γνωστή στα ρινγκ, συνοδευόταν μάλιστα από τον σύντροφό της, τον επίσης 26χρονο και επίσης μποξέρ Stan Stannard, κάνοντας το πράγμα ακόμα χειρότερο για τους εγκληματίες.

Οι κλέφτες στόχευαν μια οικογένεια βρετανών τουριστών με μικρά παιδιά, έχοντας ήδη αρπάξει το πανάκριβο ρολόι του μπαμπά και προσπαθώντας να διαφύγουν με το μηχανάκι τους.

Μόνο που δεν είδαν την ιπτάμενη κλοτσιά της δύο φορές παγκόσμιας πρωταθλήτριας να έρχεται καταπάνω τους, ρίχνοντας αστραπιαία τον έναν κάτω. Ο φίλος της, επίσης παγκόσμιας κλάσης πυγμάχος, ξάπλωσε κάτω τον άλλο με μια μπουνιά. Το ζεύγος καθήλωσε τους ληστές στο έδαφος μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Ευτυχώς που είχαν βγει μόνοι τους βόλτα, καθώς βρίσκονταν στη Μαγιόρκα με αρκετούς φίλους τους από την επικράτεια του μουάι τάι. Επιστρέφοντας στην Αγγλία, η Iman δήλωσε: «Ένα μικρό κορίτσι φώναζε ‘‘έχει το ρολόι του μπαμπά μου’’. Πέρασαν δίπλα μου και κλότσησα τον έναν στο στήθος. Ο άλλος έτρεχε ακόμα και ο Stan τον κυνήγησε χτυπώντας τον με μια αριστερή γροθιά. Μετά σκέφτεσαι πως θα μπορούσαν να έχουν μαχαίρι ή πιστόλι, αλλά εκείνη την ώρα αναλαμβάνει το ένστικτο».

Η οικογένεια ευχαρίστησε το ζεύγος «δίνοντάς μας 50 ευρώ, που δεν θέλαμε να αποδεχτούμε αρχικά … Η εκπαίδευσή μου με έχει βοηθήσει αναμφίβολα να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και να κάνω κάτι όταν βλέπω μια ληστεία»…