Ένας Κινέζος οικογενειάρχης στην πόλη Χανγκτσόου, είπε να το παίξει μια μέρα άρρωστος ώστε να πάρει άδεια από τη δουλειά και να μείνει σπίτι για να «λιώσει» στα video-games.

Μόνο που έκανε το λάθος και δεν ενημέρωσε σχετικά τη σύζυγό του με αποτέλεσμα να εκτυλιχθούν σκηνές απείρου κάλλους.

Το πρωί της Τρίτης 24/7 η κυρία Λι βγήκε από το σπίτι για να πάει τα παιδιά στο σχολείο και να κάνει τις εξωτερικές δουλειές της. Επιστρέφοντας κατά τις 11, διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη, ενώ περίεργοι θόρυβοι ακούγονταν από το εσωτερικό του διαμερίσματος.

Ο κύριος Ντινγκ δεν περίμενε ότι η σύζυγός του θα επέστρεφε τόσο γρήγορα και έτσι μόλις άκουσε το κλειδί στην πόρτα έσπευσε να κρυφτεί στη ντουλάπα γιατί φοβήθηκε πως θα τον άρχιζε στη μουρμούρα και θα του έλεγε πως είναι τεμπέλης.

Τρομαγμένη η γυναίκα, κάλεσε την αστυνομία νομίζοντας πως στο σπίτι είχαν μπει διαρρήκτες. Και κάπου εκεί άρχισαν τα παρατράγουδα.
Τα όσα ακολούθησαν καταγράφηκαν σε βίντεο που δημοσίευσε η Hangzhou Daily.

Οι αστυνομικοί ψάχνοντας το διαμέρισμα εντόπισαν έναν άνδρα κρυμμένο μέσα στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας. «Βγες έξω, βγες έξω!», του φώναξε ένας αστυνομικός που ετοιμαζόταν να τον συλλάβει.

Εκείνη την ώρα η κυρία Λι που ήταν παρούσα στο περιστατικό, διαπιστώνει ότι ο «διαρρήκτης» δεν ήταν άλλος από τον σύζυγό της. «Όου… λυπάμαι τόσο πολύ – απ’ ότι φαίνεται έκανα λάθος», είπε ντροπιασμένη στους αστυνομικούς. «Αυτός είναι ο άντρας μου».

«Τι; Είστε στ’ αλήθεια παντρεμένοι; Δείξτε μου χαρτί που να αποδεικνύει ότι είστε παντρεμένοι», ανέφερε ο αστυνομικός εμφανώς σαστισμένος από την εξέλιξη.

Το θέμα έκλεισε, με τους αστυνομικούς να φεύγουν από το διαμέρισμα και να προειδοποιούν το ζευγάρι πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι ανάλογο θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα.