Μια γυναίκα συνελήφθη στις ΗΠΑ όταν «θόλωσε», όπως είπε, και πυροβόλησε στο κεφάλι τον σύζυγό της πάνω σε μια διαφωνία για τη μηχανή αναζήτησης της Google!

Ο 58χρονος Tony Brown, τον οποίο ήθελε το 2001 ο πρόεδρος Τζορτζ Μπους να αναλάβει ηγετική θέση στο Υπουργείο Οικονομικών, εντοπίστηκε από τις Αρχές μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι του στη Φλόριντα. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο τοπικό νοσοκομείο, όπου η κατάστασή του παραμένει ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Η 57χρονη σύζυγός του Lawanda Brown κρατείται, όπως μεταδίδει η «New York Post». Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο σύζυγοι αλλά και επαγγελματικοί συνεργάτες, καθώς διατηρούν μια συμβουλευτική εταιρία μαζί, τσακώθηκαν για το πώς έψαχνε εκείνη κάτι που της ζήτησε εκείνος.

rpfoj2

Ύψωσε τον τόνο της φωνής του, μας λέει το τοπικό γραφείο του σερίφη, γιατί δεν ήταν ικανοποιημένος από τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποίησε η γυναίκα του στο Google Search! Το τελευταίο πράγμα που θυμάται η Lawanda, όπως είπε στους αστυνομικούς, ήταν τον άντρα της να φεύγει από το γραφείο και μετά «θόλωσαν όλα».

Ο τραγικός άντρας βρέθηκε πυροβολημένος στην οικία τους στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και το οικογενειακό πιστόλι στο υπνοδωμάτιό τους…