Το βιβλίο που άναψε φωτιές στον Τραμπ θα γίνει τηλεοπτική σειρά

Τα μυστικά του Αμερικανού Προέδρου στη μικρή οθόνη


ΚΟΣΜΟΣ
9:45
18/01/2018
Το βιβλίο που άναψε φωτιές στον Τραμπ θα γίνει τηλεοπτική σειρά
loading

«Φωτιά και οργή: ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο», το βιβλίο που περιγράφει την προεκλογική εκστρατεία αλλά και στον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη.

Τα δικαιώματα του βιβλίου του Μάικλ Γουλφ, που καταφέρεται εναντίον του πρώην μεγιστάνα και αναφέρεται στις αμφιβολίες ακόμη και των στενών συνεργατών του για την ικανότητά του να κυβερνήσει, πουλήθηκαν στην Endeavor Content, σύμφωνα με τις εφημερίδες Hollywood Reporter και Variety.

Ο Μάικλ Γουλφ θα είναι και ο παραγωγός της τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα.

Το βιβλίο αυτό αποτελείται από μια σειρά μαρτυριών περίπου 200 ατόμων από το περιβάλλον του Τραμπ το διάστημα των 18 μηνών που διήρκησε η προεκλογική εκστρατεία και μετά την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ.

Ο Γουλφ τονίζει ότι ακόμη και οι στενοί σύμβουλοι του Αμερικανού προέδρου αμφισβητούν την ικανότητά του να κυβερνήσει. Παρουσιάζει τον Τραμπ ως εντελώς ανίκανο, έναν ηγέτη που δεν διαβάζει σχεδόν τίποτα και περνά τα βράδια του κλεισμένος στο δωμάτιό του παρακολουθώντας τηλεόραση, ή παίρνοντας τηλέφωνο τους φίλους του για να παραπονεθεί.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε στις 9 Ιανουαρίου και σαρώνει σε πωλήσεις.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει