Δεν είναι σπάνιο τα παιδιά να εξασκούνται στη δουλειά των γονιών τους και να αναλαμβάνουν κάποια στιγμή την οικογενειακή επιχείρηση. Αλλά αυτή τη φορά πρόκειται για κάτι κάπως διαφορετικό: ο αιδεσιμότατος Bob Larson δίδαξε στις τρεις κόρες του πώς να κάνουν… εξορκισμούς και να ανακουφίζουν ανθρώπους που έχουν καταληφθεί από δαίμονες.

Ο αιδεσιμότατος λέει πως ο ίδιος έχει κάνει περισσότερους από 15.000 εξορκισμούς και εξηγεί πως μετέδωσε τη γνώση του στις κόρες του και τους έδειξε την απίστευτη διαδικασία σύνδεσης με δαιμονικές επιρροές και αφαίρεσής τους από ένα ανθρώπινο σώμα.

Ο αιδεσιμότατος μίλησε για το πώς μύησε τις κόρες του στην… οικογενειακή παράδοση. Η Brynne έκανε τον πρώτο της εξορκισμό στα 13 της. «Ανέβηκα σε μία σκηνή μπροστά σε 3.000 ανθρώπους και έδιωξα ένα δαίμονα από την Αφρική.
Ήξερα τι συνέβαινε», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή, «ο πατέρας μου με καθοδήγησε και με βοήθησε».

Η 17χρονη Tess είπε πως ο πρώτος της εξορκισμός έγινε σε μία φίλη της. Ένα από τα σημάδια, είπε, είναι τα μάτια που διαστέλλονται. «Μπορείς να δεις το κακό», τονίζει.

Ερωτηθείς από το δημοσιογράφο για το κόστος ενός εξορκισμού, ο αιδεσιμότατος είπε αρχικά πως δεν υπάρχει καμία χρέωση. Όταν όμως ο δημοσιογράφος επέμεινε για το πόσα ζητεί ο ίδιος, ο Larson είπε απέφυγε να δώσει μία σαφή απάντηση λέγοντας πως εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το πόσο θα χρειαζόταν να ταξιδέψει και το πόσο δύσκολος θα ήταν ο εξορκισμός.

Μπορεί να φτάσει και τα 400 ή τα 500 δολάρια, παραδέχθηκε τελικά.

Ο αιδεσιμότατος χρεώνει επίσης δέκα δολάρια ένα… κουίζ που υποτίθεται πως αποκαλύπτει εάν κάποιος έχει καταληφθεί από δαίμονα ή όχι, ενώ έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από τριάντα βιβλία.

Η τρίτη κόρη τα έβαλε με τον… Χάρι Πότερ και το Twilight. «Νομίζω πως είναι ηθικοί αυτουργοί του κακού» κι εξήγησε πως δεν έχει χρόνο για τέτοια πράγματα γιατί είναι πολύ απασχολημένη να μάχεται το διάολο…

Δείτε βίντεο