Ανήλικα κορίτσια που ανήκουν σε συμμορίες πλακώνονται στο ξύλο στους δρόμους της Αυστραλίας. Η μανία με την οποία επιτίθενται η μία στην άλλη προκαλεί τρόμο.

Πολλές φορές οι «αγώνες» είναι κανονισμένοι από πριν και «διεξάγονται» ακόμη και στα προαύλια των σχολείων!
Συμμαθητές τους παρακολουθούν ατάραχοι και τραβούν βίντεο γελώντας και σχολιάζοντας την ώρα που οι ανήλικες κοπέλες ματώνουν από τα χτυπήματα.

Ρίχνουν μπουνιές, κλοτσιές, τραβούν η μία τα μαλλιά της άλλης με ανείπωτη βία και επιτίθενται ξαφνικά ακόμη και σε δημόσιους χώρους.

Σε ένα από τα βίντεο ο καυγάς φαίνεται πως σταματάει μόνο όταν σπάει η μύτη μίας από τις ανήλικες από την κλοτσιά που τις έριξε στο πρόσωπο η «αντίπαλός» της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα News.com τα περισσότερα κορίτσια που φαίνονται στα βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο μέσω YouTube πηγαίνουν σε ακριβά σχολεία του Σύδνεϊ και αυτό που αποζητούν μέσα από τους καυγάδες είναι η αναγνώριση και η συμμετοχή στη «φημισμένη» συμμορία «See F****** Hurstville».

Η 16χρονη Meaghan Ross, παρόλο που χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, δηλώνει περήφανη που ο καυγάς στον οποίο συμμετείχε ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Και όσο κι αν ακούγεται παράξενο… λέει ότι η 15χρονη Tiamera Nelio με την οποία τσακώθηκε… τώρα είναι η καλύτερή της φίλη!