Ένας καλλιτέχνης από τη Νέα Ζηλανδία έχει βαλθεί να κάνει άρρωστα παιδιά να χαμογελάσουν, σχεδιάζοντας πάνω τους ψεύτικα τατουάζ!

Ο Benjamin Lloyd ανέβασε μάλιστα σε social media φωτογραφίες από το τατουάζ που «χτύπησε» στο γιο ενός φίλου του.

Το νεαρό αγόρι μοιάζει χαρούμενο με το «τατουάζ» που του έκανε ο Lloyd στη δεξιά πλευρά του σώματός του και το οποίο είναι μια μεγάλη σύνθεση από τριαντάφυλλα και νεκροκεφαλές.

Η εικόνα έλαβε πάνω από 400.000 likes και είχε τουλάχιστον 10.000 σχόλια.

Ο ίδιος, προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα μεγάλο αριθμό παιδιών προκειμένου «να ανεβάσω την αυτοπεποίθησή τους», όπως λέει.

«Τα παιδιά μένουν έκπληκτα. Μόλις αποκτήσουν το τατουάζ, ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή τους», σημειώνει και εξηγεί ότι κάνει τα «τατουάζ» με αερογράφο κι ένα μη τοξικό μελάνι το οποίο αφαιρείται με νερό.

Ο καλλιτέχνης αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή τη δραστηριότητα, ενθυμούμενος το bullying που δεχόταν στο σχολείο εξαιτίας ενός εγκαύματος που είχε στο χέρι του. «Με πείραζαν καθημερινά και έτσι αποφάσισα να ζωγραφίσω το χέρι μου… Τελικά, το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα καλό και έκλεινα συμφωνίες με παιδιά που ήθελαν να τους κάνω το ίδιο», δηλώνει στο Stuff NZ.

Οι εικόνες που ανεβάζει στο διαδίκτυο γίνονται αυτομάτως viral, με εκατοντάδες χρήστες να σχολιάζουν θετικά το έργο του: «Αγαπώ αυτό που κάνεις και όλα τα παιδιά μοιάζουν χαρούμενα… Συνέχισε να είσαι ένας εκπληκτικός άνθρωπος», σχολίασε μια  χρήστης.

kidtoo1 kidtoo2 kidtoo3 kidtoo4 kidtoo5 kidtoo6