Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές του Λος Άντζελες καθώς μέσα σε δύο ημέρες βρέθηκαν νεκρά δύο μοντέλα εντός των διαμερισμάτων τους, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους, σε ακτίνα μικρότερη των τριών χιλιομέτρων.

Αν και ακόμη οι αστυνομικοί δεν έχουν φτάσει στο σημείο να συνδέσουν τις δύο υποθέσεις μεταξύ τους, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ δεν έχουν αποκλείει κιόλας το ενδεχόμενο, ενώ οι έρευνες για να διαλευκάνουν τις συνθήκες θανάτου των δύο γυναικών συνεχίζονται.

«Ήταν αγνώριστη»

Η Νικόλ Κόουτς βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στις 10 Σεπτεμβρίου από τον πατέρα και τη θεία της, οι οποίοι ανησυχούσαν επειδή δεν είχαν νέα της για αρκετές ημέρες, σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο KTLA. Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε τον θάνατό του μοντέλου στο ABC7.

«Αυτό είναι παράλογο και θέλω κάποιες απαντήσεις γιατί η κόρη μου έφυγε», είπε η μητέρα της, Σάρον στο KTLA. «Και δεν είναι δίκαιο. Θέλω όλοι να μάθουν ποιος της το έκανε αυτό. Δεν έπρεπε να “φύγει”», είπε.

Η θεία του μοντέλου Μέι Στίβενς αποκάλυψε ότι «δεν μπορούσα να αναγνωρίσω την ανιψιά μου. την ανιψιά της. Δεν φαινόταν καλά όπως ήταν τοποθετημένη στο κρεβάτι. Ήταν αγνώριστη σαν να την είχαν χτυπήσει. Χρειάστηκε να την αναγνωρίσουμε από τα τατουάζ της».

Ο θάνατος του μοντέλου είναι η δεύτερη ανάλογη περίπτωση θανάτου που σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες. Στις 12 Σεπτεμβρίου εντοπίστηκε νεκρό ένα ακόμα μοντέλο, η 31χρονη Μαλίσα Μούνεϊ, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε επίσης στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με το KTLA, οι αρχές αντιμετωπίζουν την υπόθεση της Μαλίσα ως δολοφονία, ενώ ο θάνατος της Νικόλ έχει χαρακτηριστεί από την αστυνομία ως «ύποπτος».

Όταν ρωτήθηκε εάν οι δύο περιπτώσεις θα μπορούσαν να συνδέονται, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες είπε στο ABC News ότι «είναι πολύ νωρίς» για να πουν οι αρχές κάτι τέτοιο.