Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή και θα πρέπει να το κάνει χωρίς τους Όλεγκ Νταντσένκο και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Η Ένωση προσπαθεί να ανασυνταχθεί μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, με το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη να θεωρείται απαραίτητο για ψυχολογικούς λόγους. Το κακό για τους κιτρινόμαυρους, όμως, είναι ότι για ακόμη μία φορά δεν λείπουν τα προβλήματα.

Οι εξετάσεις του Νταντσένκο έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, ενώ θέμα υπάρχει και με τον Τσιγκρίνσκι που κρίθηκε ανέτοιμος και δεν υπολογίζεται για το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αυτές οι δύο απουσίες προστίθενται σε αυτές των Λάτσι, Μπακάκη, Χνιντ, Σάκχοφ, Σιμόες, Μαχαίρα, Ραντόνια και Χριστόπουλου, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ψάχνει λύσεις. Ο Ισπανός προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ μετά την προπόνηση του Σαββάτου και σε αυτή βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.