Η «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής της Superleague πέφτει με τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας (19:00, NSPrime). Ο Δικέφαλος, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Άρη, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κρατήσει την επαφή του με την κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους πάντες να είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά και ο Κουαλιάτα. Από την άλλη, τόσο ο Ράφα Σοάρες όσο και οι Σάστρε και Νάσμπεργκ έμειναν εκτός αποστολής.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ρουμάνου τεχνικού είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ινγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα , Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα.

Από την άλλη η Λαμία, θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Τόσο για Γιάννινα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ (1-1), όσο και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (0-0), οι Λαμιώτες θα μπορούσαν να έχουν πάρει τους τρεις βαθμούς, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Όσον αφορά την αποστολή, ο Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει τον Νούνιες ενώ εκτός έμειναν και οι Ρόμανιτς, Καραμάνος και Τζανετόπουλος. Αναλυτικά: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι και Μποάκιε.

Στο θέμα της παράδοσης, βέβαια, ο ΠΑΟΚ είναι… αήττητος απέναντι στη Λαμία. Συγκεκριμένα, σε πέντε ματς, ο Δικέφαλος έχει ισάριθμες νίκες και με σκορ 16-1.

Πηγή: gazzetta.gr