Οι Ντόναλντ Τραμπ και ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν τρέφουν και τα καλύτερα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον όπως έχει φανεί αρκετές φορές και ακόμη μία ήρθε τώρα, αφού ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε στο American Freedor Tour και είπε για τον ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς λόγια που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί έστω.

Ο Τραμπ έχει καταφερθεί και στο παρελθόν κατά του Τζέιμς, όπως και αυτός από την πλευρά του κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, αλλά αυτή τη φορά μάλλον το παράκανε, αφού όταν πήρε τον λόγο στο American Freedor Tour θέλησε να αναφερθεί στον αστέρα του ΝΒΑ, λέγοντας τα παρακάτω λόγια.

«Αν ήμουν προπονητής μπάσκετ, ξέρω τι θα έκανα. Δεν θέλω να εμπλακώ, αλλά θα είχα την καλύτερη γυναικεία ομάδα μπάσκετ όλων των εποχών. Δεν αντέχω τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά θα έλεγα «Λέμπρον, σκέφτηκες ποτέ να γίνεις γυναίκα; Γιατί αν το έκανες, θα ήθελα να σε έχω στην ομάδα μου».

Δεν αντέχω τον τύπο. Δεν μου αρέσει, αλλά θα ήθελα να τον έχω στην ομάδα μπάσκετ μου. Θα ήταν ο αρχηγός της γυναικείας μου ομάδας μπάσκετ. Δεν θα χάναμε. Δεν θα χάναμε πολλά παιχνίδια».