Ο Άρης ήθελε τη νίκη για να μπει στην 6άδα αλλά ήταν φλύαρος απέναντι στον Βόλο, ο οποίος με δύο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θεωρητικά διατηρεί ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ. Ανούσια κατοχή μπάλας και λίγες φάσεις για τους Θεσσαλονικείς, τρεις αναγκαστικές αλλαγές έκαναν οι Θεσσαλοί αλλά παρ’ όλα αυτά πήραν το τρίποντο.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να αρχίσει με γκολ για τους γηπεδούχους αλλά ο Μπράμπετς αστόχησε με προβολή από κοντά, μετά την εκτέλεση κόρνερ στο 4′. Λίγα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έχασαν με τραυματισμό τον Ρίνερ και το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους κίτρινους να έχουν συντριπτικό ποσοστό κατοχής μπάλας αλλά όχι και ουσία στο παιχνίδι τους.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου απείλησε στο 32′ με τους Καμαρά, Γκάνεα και Εντιαγέ σε φάση διαρκείας στην αντίπαλη άμυνα, για να ακολουθήσει στο 37′ το σουτ του Ασλανίδη με τη μία, εντός περιοχής, μετά την εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε.

«Χτύπησε» στο τέλος ο Βόλος

Το ημίχρονο, επομένως, βγήκε χωρίς γκολ και το β’ μέρος άρχισε με ακόμη δύο αναγκαστικές αλλαγές για τους Θεσσαλούς, αφού αποχώρησαν και οι Παπαδόπουλος και Ορός. Παρ’ όλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν. Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζε για το γκολ, έχοντας όμως μεγάλη δυσκολία στο να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Για την ακρίβεια, οι γηπεδούχοι είχαν ένα σουτ του Μαντσίνι που απέκρουσε ο Κλέιμαν στο 65′ και από εκεί και πέρα τίποτα. Αν, όμως, οι οπαδοί του Άρη το θεωρούσαν κακό, στη συνέχεια είδαν ότι υπήρχε και χειρότερο… Στο 80′ ο Τσοκάνης έδωσε στον Φαν Βέερτ και αυτός έκανε το γύρισμα για τον Σοάρες, ο οποίος είδε το σουτ που επιχείρησε να κοντράρει στον Εντιαγέ και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1!

Και μέχρι να καταλάβουν οι κίτρινοι τι έγινε, ήρθε στο 86′ και το 0-2 από τον Κορέα που σκόραρε στο τετ α τετ, μετά τη μπαλιά του Μπαριέντος, για να κλειδώσει ο Βόλος τη νίκη και να πλησιάσει στο -1 τον Άρη, ο οποίος παρέμεινε στην 7η θέση.

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (84′ Σάκιτς), Ασλανίδης, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια (72′ Μπερτόγλιο), Γκαρσία (58′ Γκάμα), Εντιαγέ (84′ Μάνος), Μανσίνι (72′ Ιτούρμπε), Καμαρά.

Βόλος: Παπαδόπουλος (46′ Κλέιμαν), Άλχο (73′ Πουρίτα), Ρίνερ (12′ Ρομέρο), Γκουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν, Ορός (46′ Σοάρες), Μπαρτόλο (67′ Κορέα), Φαν Βέερτ.