Απίθανα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, όπου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έριξαν καπνογόνα και κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια μπήκαν και αυτοί σε αυτόν, προκαλώντας τη διακοπή του ντέρμπι με τον Άρη, ο οποίος ήταν μπροστά στο σκορ με 0-1 και απείχε ελάχιστα λεπτά από τη νίκη. Το παιχνίδι διακόπηκε στις καθυστερήσεις, με τον διαιτητή και τις δύο ομάδες να φεύγουν για τα αποδυτήρια έπειτα από την εισβολή των οπαδών.

Το ντέρμπι ήταν στο 92ο λεπτό και ο Άρης ήταν μπροστά στο σκορ με το γκολ του Μαντσίνι από το 41′. Ο ΠΑΟΚ πίεζε για να ισοφαρίσει αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάποια φάση και τελικά οι οπαδοί του άρχισαν να πετάνε καπνογόνα, κροτίδες και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Τα πράγματα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα ακόμη χειρότερα αφού τελικά είχαμε και εισβολή οπαδών, με τον Σκωτσέζο διαιτητή Μπόμπι Μάντεν να φεύγει, όπως και οι δύο ομάδες, για τα αποδυτήρια. Άγνωστο τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, αν δηλαδή θα βγουν οι ομάδες για να λήξει τυπικά το παιχνίδι ή αν θα υπάρξει οριστική διακοπή, με τα πράγματα να είναι πολύ δύσκολα πλέον για τον δικέφαλο του βορρά.