Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μίκαελ Μπάλακ για τον Πορτογάλο προπονητή, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να εμπνεύσει και να οδηγήσει και πάλι την Τσέλσι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός πρώην μέσος των «μπλε» του Λονδίνοy , υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι η αποχώρηση του Αλεξ Φέργκιουσον, θα δώσει μεγαλύτερες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου στην Τσέλσι και ότι ο «special one» είναι ότι καλύτερο για αυτήν:

«Ο Μουρίνιο είναι φανταστική περίπτωση για την Τσέλσι. Οι οπαδοί τον λατρεύουν και για αυτό το λόγο και αυτός θέλει να επιστρέψει εκεί που τον αγαπούν και να προσπαθήσει να φέρει κι άλλες επιτυχίες στην ομάδα».

«Η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε το μεγάλο της αφεντικό και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα ανταπεξέλθει τη νέα σεζόν. Προβλέπω μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ , Μάνστεστερ Σίτι και Τσέλσι»

Τέλος ο Μπάλακ αναφέρθηκε και στο δικό του πέρασμα από την λονδρέζικη ομάδα: «Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη Τσέλσι, είχε δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην ευρωπαϊκή επιτυχία. Τώρα που έχει επιτευχθεί αυτό, ίσως είναι καιρός να επικεντρωθεί πάλι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Πηγή: sport-fm