Κάτι από τις αναμετρήσεις μεταξύ της Πόρτο και της Μπενφίκα θυμίζει στον Άντρε Βίλας Μπόας το προσεχές ντέρμπι του Λονδίνου. Η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League, και ο τεχνικός των «σπιρουνιών» ξεκαθαρίζει ότι στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει πάνω από τους «κανονιέρηδες» τη φετινή σεζόν.

«Γιουνάιτεντ, Σίτι και Τσέλσι βρίσκονται στη μάχη διεκδίκησης του τίτλου. Θέλουμε να πλησιάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτές τις ομάδες, ωστόσο είναι κάτι πολύ δύσκολο, δεδομένης της πολύς καλής πορείας που κάνουν. Ούτε η Τότεναμ, ούτε η Άρσεναλ είναι ευχαριστημένες με την θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τέτοια εποχή, την περσινή σεζόν ήμαστε πιο ψηλά. Πρέπει και οι δύο να δείξουμε ότι μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Ακόμη υπάρχει περιθώριο γι’ αυτό. Πάντως πρέπει να τελειώσουμε πάνω από την Άρσεναλ φέτος», σημείωσε αρχικά ο πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος, στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Προετοιμάζομαι για το συγκεκριμένο παιχνίδι δύο εβδομάδες τώρα. Όλοι στην ομάδα μιλάνε για αυτό το ντέρμπι. Σημαίνει πολλά και για τις δύο ομάδες. Μου θυμίζει κάτι από τις αναμετρήσεις της Πόρτο κόντρα στη Μπενφίκα, όταν βρισκόμουν στον πάγκο των “δράκων”. Δεν ήταν ένα τοπικό ντέρμπι βέβαια αυτό, αλλά μπορώ να το χαρακτηρίσω ως το “el clasico” της Πορτογαλίας. Νιώθω ακριβώς το ίδιο με τότε, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Άρσεναλ».

Πηγή: Sport-fm.gr