Κάθε προπόνηση και ένα πρόβλημα για τον Ολυμπιακό και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ! Μετά από τον Γιάννη Φετφατζίδη στην πρωινή προπόνηση, ήταν η σειρά του Ραφίκ Τζεμπούρ –στην απογευματινή- να νιώσει ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο και να αποχωρήσει από το κανονικό πρόγραμμα ασκήσεων που συμμετείχε.

Ο αλγερινός επιθετικός αποχώρησε από την προπόνηση και πλέον την Πέμπτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν συντρέχει λόγος ανησυχίας ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Πάντως οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού είναι καθησυχαστικές πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στην απογευματινή προπόνηση οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν αρκετά στην τεχνική.

Χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, αμυντικογενείς και επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές και δούλεψαν στη λειτουργία τους σαν σύνολο.

Οι πρώτοι «καθάριζαν» τις φάσεις με σωστά μαρκαρίσματα και οι δεύτεροι, στο άλλο μισό του γηπέδου, έκαναν τελειώματα, αφού πρώτα ανέπτυσσαν το παιχνίδι τους.

Ο Ζαρντίμ έδινε δίνοντας διαρκώς οδηγίες στους αμυντικούς για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να ανταποκρίνονται σε κάθε φάση.

Πηγή: sport-fm.gr