Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων αναμένεται να μπει σήμερα ή το αργότερο αύριο ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός θα μπορέσει έτσι να φτάσει σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας κόντρα τη Μαρσέιγ, κάτι που «λύνει» τα χέρια του Βαλβέρδε. Αν ο Ισπανός κρίνει ότι ο «τρομοκράτης» είναι ετοιμοπόλεμος, τότε το πιθανότερο σχήμα στην επιθετική γραμμή θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, με Τζεμπούρ στην κορυφή, Μιραλάς αριστερά και Φετφατζίδη δεξιά.

Εκτός από τον Αλγερινό, την έκπληξη μπορεί να κάνει και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος θα είναι έτοιμος πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, έχοντας αρχίσει ήδη τρέξιμο. Αν προλάβει και φτάσει σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας ο Αργεντινός, δεν αποκλείεται να πάρει τη θέση του στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Γάλλους.

Σήμερα τα εισιτήρια για Ντόρτμουντ

Σε κυκλοφορία τίθενται σήμερα τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με την Ντόρτμουντ. Η διάθεσή του θα γίνει και πάλι μέσω Ίντερνετ, από τις 10:00 και μετά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τώρα τα εισιτήρια που θα πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» στη Γαλλία κα αυτά που θα πάρουν οι οπαδοί της Μαρσέιγ στην Ελλάδα, οι δύο διοικήσεις συμφώνησαν στα 400.

Πηγή: sport-fm.gr