Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Birmingham Mail», ο εκπρόσωπος του Ισπανού ξεκαθάρισε στη διοίκηση πως εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί στην Championship.

Ξεκίνησε ήδη επαφές μαζί της, δε, για εκείνο που… κυρίως ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ:

Τα χρήματα που θα χρειαστούν ώστε να μείνει ελεύθερος.

Η παραμονή του Μίτσελ στην «Ένωση» αποτελεί μια από τις βασικές επιθυμίες του Μανόλο Χιμένεθ για τη νέα σεζόν. Για να γίνει εφικτή, όμως, απαιτούνται δύο βασικές προϋποθέσεις: Να… ξεχάσει η Μπέρμιγχαμ τη ρήτρα που είχε συμφωνηθεί το Γενάρη (πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ) και να μειώσει αισθητά και ο ίδιος ο Ισπανός το κασέ του (που βρίσκεται περίπου στις 700.000 ευρώ).

Για να φτάσει, ωστόσο, η ΑΕΚ στο στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον παίκτη, θα πρέπει πρώτα εκείνος να αποδεσμευτεί από τον αγγλικό σύλλογο. Μια προσπάθεια που -σύμφωνα με το δημοσίευμα- έχει ξεκινήσει ήδη ο εκπρόσωπός του, Χέλου Ροντρίγκεθ, ζητώντας να μάθει τι ποσό αξιώνει η Μπέρμιγχαμ για να τον αφήσει ελεύθερο.

Ακόμα, ωστόσο, κι αν αυτό αποδειχθεί… εντός των δυνατοτήτων της ΑΕΚ, εκείνη ενδεχομένως θα έχει ανταγωνισμό στην προσπάθεια να τον (ξανα)ντύσει στα «κιτρινόμαυρα», αφού ενδιαφέρον για τον 25χρονο χαφ φέρεται να υπάρχει και από την Μπέτις.

Πηγή: sport-fm.gr