Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για το φονικό που έγινε σε μπαρ της Μυκόνου, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες από το σημείο που έγινε το άγριο έγκλημα, όταν ένας 33χρονος Έλληνας πυροβόλησε και σκότωσε έναν 34χρονο Αλβανό.

Τα πλάνα προβλήθηκαν στην εκπομπή «Tlive» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, στο σημείο που πέθανε ο 34χρονος, υπάρχουν τριαντάφυλλα, ενώ έχουν ανάψει και ένα κεράκι.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε, ανέφερε πως «ο Αλβανός ενοχλούσε την κοπέλα, παρενέβη ο Έλληνας και έβγαλε μαχαίρι, πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο κλαμπ. Μετά βγήκαν έξω, ο Έλληνας πήγε σπίτι του πήρε μια καραμπίνα και επέστρεψε στο κλαμπ όπου περίμενε έξω τον Αλβανό και όταν βγήκε τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι».

Εντούτοις, η 23χρονη για την οποία φέρεται να έγινε ο καυγάς, διέψευσε το γεγονός και είπε πως έγινε «παρεξήγηση, δεν είναι για τα δικά μου μάτια. Ήταν απλά μια παρεξήγηση».

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, το θύμα πέταξε ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο της 23χρονης που ήταν στο κλαμπ. Στη συνέχεια, ήρθε ο 33χρονος και εφόσον έμαθε τι έγινε, άρχισε να μαλώνει με τον 34χρονο, με τον πρώτο να κρατά και μαχαίρι. Έπειτα, έφυγε και τελικά επέστρεψε στην περιοχή με καραμπίνα, όπου έγινε και το φονικό.