Σκληρή και επικίνδυνη ομάδα χαρακτηρίζεται η πλειοψηφία των συλληφθέντων από την Ασφάλεια Πατρών. Πρόκειται όπως αναφέρουν οι πληροφορίες για άτομα που φέρεται όχι μόνο να συμμετέχουν σε ληστείες, αλλά ελέγχεται ακόμη και η συμμετοχή τους σε επιθέσεις με τρομοκρατικά χαρακτηριστικά στην Πάτρα.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και άνδρας, γιος καταδικασθέντα μέλους της 17 Νοέμβρη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος συμμετείχε σε ληστείες στην Πάτρα.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται προκειμένου να διερευνηθεί πιθανή σχέση των συλληφθέντων και με την πρόσφατη επίθεση-ενέδρα με ρίψη μολότοφ, σε βάρος αστυνομικών της Άμεσης Δράσης στην οδό Λεμεσού, αλλά και σε άλλες καταδρομικές επιθέσεις.

Για τη σοβαρή αυτή υπόθεση αναμένονται τις επόμενες ώρες, επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Μεγάλη κινητοποίηση στο Αστυνομικό Μέγαρο μετά τις συλλήψεις, υπό τον φόβο επεισοδίων

Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ έξω από το αστυνομικό μέγαρο στην οδό Ερμού μετά τις συλλήψεις 7 ατόμων, που αφορούν την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης η οποία εμπλέκεται σε υποθέσεις ληστειών και διακεκριμένων κλοπών.

Λόγω της υπόθεσης η τοπική ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με το thebest.gr έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Πάτρας