Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια γυναίκα η οποία φέρεται να είναι εκείνη που μαχαίρωσε και τραυμάτισε τον άνδρα στο κέντρο της Ερμούπολης το πρωί της Τετάρτης.

Η φερόμενη δράστρια συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (14/4) στην περιοχή της Βάρης από άνδρες του τμήματος ασφαλείας, όπως αναφέρει το Cyclades24.gr. Πιθανότητα η αλλοδαπή μετά την εγκληματική πράξη της τράπηκε σε φυγή με ταξί, ωστόσο οι αστυνομικοί την συνέλαβαν άμεσα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ ο άνδρας περπατούσε μαζί με δύο γυναίκες ανάμεσα στον πεζόδρομο της Θυμάτων Σπερχειού με κατεύθυνση προς τον παραλιακό δρόμο.

Ο άνδρας μετά την επίθεση που δέχθηκε με δύο χτυπήματα στο θώρακα, διένυσε μερικά μέτρα φωνάζοντας και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, μπροστά από τις κλειστές καφετέριες. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τα οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Ο άνδρας είναι σοβαρά τραυματισμένος, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ωστόσο, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Αττικής με αεροδιακομιδή.