Ο 76χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος των τεσσάρων εγγονών του, μίλησε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Star και έδωσε τη δική του εκδοχή για τις κατηγορίες σε βάρος του. Ο ηλικιωμένος προφυλακίστηκε και πλέον έχει αποφυλακιστεί υπό όρους, περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο ηλικιωμένος άντρας ήρθε από την Αλβανία για να δει τα παιδιά και τα εγγόνια του που τα λατρεύει, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Την ημέρα που έγινε η καταγγελία για την ασέλγεια, είχε πάει τις εγγονές του στην παιδική χαρά, όπως του ζήτησαν. Εκεί μια γυναίκα παρατήρησε πως άγγιζε τη μία από τις εγγονές του με τρόπο που δεν ήταν ο πρέπον κι έκανε την καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού.

«Είναι αδιανόητα αυτά που με κατηγορούν», είπε ο ηλικιωμένος, ο οποίος δεν μπορεί να δει ούτε τα παιδιά, ούτε τα εγγόνια του.

«Την επόμενη της μέρας που πήγα τα εγγόνια μου στην παιδική χαρά ήρθε η αστυνομία και μου είπε να πάω στο τμήμα. Εκεί ήταν οι εγγονές μου. Μόλις τις είδα δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Δεν πίστευα αυτά που άκουγα», είπε με δάκρυα στα μάτια και συνέχισε:

«Στη φυλακή που ήμουν οι συγκρατούμενοί μου, μου έλεγαν να μην κλαίω και να μην στεναχωριέμαι γιατί είμαι αθώος. Δεν ξέρω πώς είπαν τέτοιο πράγμα για μένα τα κορίτσια».

Ο 72χρονος επέμεινε πως ποτές δε διανοήθηκε να προσεγγίσει ερωτικά ή σεξουαλικά τις τέσσερις εγγονές του και εξέφρασε την ελπίδα, όπως είπε, στο δικαστήριο να βγει στο φως η αλήθεια.