Πήγε να κλέψει καφετέρια και κλειδώθηκε μέσα στο μαγαζί ο διαρρήκτης.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα σε ένα από τα πλέον κεντρικά καφέ της Αμαλιάδας.

Ο νεαρός επίδοξος διαρρήκτης επιχείρησε να ανοίξει με λοστό ένα από τα παράθυρα του καταστήματος και τα κατάφερε.
Διαβάστε όμως τι έγινε στη συνέχεια…

Έγινε αντιληπτός
Ο διαρρήκτης όταν μπήκε μέσα στο κατάστημα, σκέφτηκε ότι δεν έπρεπε να δώσει στόχο, γι’ αυτό και έκλεισε το παράθυρο και άρχισε να κινείται άνετα μέσα στο καφέ, λογαριάζοντας όμως χωρίς τον… ξενοδόχο.

Εντελώς συμπτωματικά κι ενώ ο διαρρήκτης βρισκόταν μέσα στο καφέ και επιχειρούσε να διαρρήξει την ταμειακή μηχανή, πέρασε απ’ έξω ένας από τους εργαζόμενους του καταστήματος ο οποίος, όταν κοίταξε από τα παράθυρα αντιλήφθηκε τον άγνωστο άνδρα.

Ο διαρρήκτης επιχείρησε να κρυφτεί πίσω από έναν πάγκο, ήταν όμως πολύ αργά, γιατί ο εργαζόμενος τον είχε δει και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Μάγκωσε το παράθυρο!
Πράγματι, σε χρόνο μηδέν αστυνομικοί έφθασαν έξω από το κατάστημα και ζήτησαν από τον εργαζόμενο να ανοίξει την πόρτα για να συλλάβουν τον διαρρήκτη. Ο εργαζόμενος δεν είχε μαζί του το κλειδί του καταστήματος και έτσι άρχισαν όλοι να καλούν τον διαρρήκτη να βγει έξω, αφού δεν είχε εκ των πραγμάτων άλλο σημείο διαφυγής.

Ο διαρρήκτης με τη σειρά του, όταν αντιλήφθηκε ότι δεν είχε καμιά ελπίδα, προσπάθησε να βγει πάλι από το παράθυρο που είχε παραβιάσει για να μπει μέσα στο κατάστημα, όμως αποδείχθηκε μάταιος κόπος. Το παράθυρο είχε μαγκώσει και δεν άνοιγε με τίποτα. Έτσι, πιάστηκε μόνος του στη φάκα…

Ο διαρρήκτης προσπάθησε κατ’ επανάληψη να ανοίξει το παράθυρο, δεν τα κατάφερε όμως και τελικά αστυνομικοί και εργαζόμενος αναγκάστηκαν να αναζητήσουν άλλο υπάλληλο του καφέ, ο οποίος είχε το κλειδί της πόρτας του καταστήματος.

Όταν φυσικά έφθασε ο υπάλληλος και ξεκλείδωσε την πόρτα, ο διαρρήκτης δεν είχε άλλη επιλογή από το να παραδοθεί στους αστυνομικούς.