Με λόγια που ραγίζουν καρδιές μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 27/3 μια μητέρα για την 14χρονη κόρη της που πιστεύει πως έχει μπλέξει σε κύκλωμα μαστροπείας. «Άρχισα να βρίσκω στο σπίτι διάφορα πρόστυχα ρούχα», επεσήμανε.

Σε δηλώσεις στην εκπομπή του Star «Ζήνα το Βράδυ» η μητέρα της ανήλικης κοπέλας εξιστόρησε πως, ενώ η ίδια πέρασε δύο φορές καρκίνο και μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, η κόρη της άρχισε να αποκτά πολύ περίεργη συμπεριφορά.

«Άρχισα να βλέπω διαφορές στο παιδί»

«Τους τελευταίους τρεις μήνες έβαζε τεράστιες βλεφαρίδες και νύχια, άλλαξε συμπεριφορά. Δεν μου μιλούσε όπως μιλούσαμε παλιά. Στην πορεία άρχισα να βρίσκω μέσα στο σπίτι διάφορα πρόστυχα ρούχα. Ταράχτηκα πολύ…», είπε.

«Έχει νοσηλευτεί πέντε φορές γιατί παθαίνει λυποθυμικά επεισόδια χωρίς να ξέρουμε τον λόγο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η μητέρα μίλησε για όσα βρήκε στο σπίτι ύστερα από ένα από τα πρόσφατα λιποθυμικά επεισόδια της κόρης της. Συγκεκριμένα, εντόπισε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και άλλα δύο, πιο μικρά που πληροφορήθηκε πως ρίχνουν τους παλμούς.

«Κάνει παρέα με μια κοπέλα που εκδίδεται»

Η μητέρα της 14χρονης επίσης αποκάλυψε: «Κάνει παρέα με μια δεκαμελή παρέα, μία κοπέλα από αυτά τα άτομα εκδίδεται. Η κόρη μου το ήξερε αυτό. Πριν μία βδομάδα μαλώσαμε και μου είπε “δεν χρειάζομαι τα λεφτά σου, εγώ δουλεύω”».