«Η έρευνα για το τι συνέβη στον Μπάμπη Κούτσικο δεν έχει σταματήσει», τονίζει ο Γιώργος Τσούκαλης, ενώ έχει ήδη περάσει σχεδόν ενάμισης μήνας από τη μοιραία μέρα που βρέθηκε η σορός του 31χρονου στον κάμπο του Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι. «Ήξερε… και φοβόντουσαν μην ανοίξει το στόμα του» τονίζει ο ιδιωτικός ερευνητής, εξηγώντας ότι εκτός από τον κρεοπώλη, που βρίσκεται στη φυλακή, στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα.

«Έχω αναλάβει αυτή την έρευνα έπειτα από εντολή της οικογένειας. Τετάρτη (28/2) και Παρασκευή (1/3) έκανα δύο ταξίδια-αστραπή στο Μεσολόγγι, συναντώντας κάποιους ανθρώπους και είχα κάποιες επαφές, που μπορεί να μας φανούν κρίσιμες» ανέφερε το πρωί της Δευτέρας (4/3) ο Γιώργος Τσούκαλης στο Newsbeast.

Ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος

«Κάτι άλλο κρύβεται και δεν έχει συμπληρωθεί το παζλ αυτής της έρευνας»

Όπως ξεκαθάρισε ο ιδιωτικός ερευνητής, ο ίδιος πιστεύει αυτό που πιστεύει και η οικογένεια από την πρώτη στιγμή, ότι, δηλαδή, «ενδεχομένως στην εξίσωση αυτή υπάρχει και άλλος ή και άλλοι, που είτε συμμετείχαν είτε γνωρίζουν για το έγκλημα».

«Θέλω να πιστεύω πως στη σκηνή του εγκλήματος δεν υπήρχε άλλος, αλλά πιστεύω ότι κάποιος ή κάποιοι γνώριζαν ή έμαθαν εκ των υστέρων. Το πιο πιθανό είναι ότι γνώριζαν. Δεν κλείνει έτσι αυτή η υπόθεση, ούτε πρόκειται να κλείσει.

Η υπομονή και η επιμονή και η δική μου και του δικηγόρου, του κυρίου Δημόπουλου, αλλά και της οικογένειας του Μπάμπη, μας οδηγούν σε κάποια συμπεράσματα. Οι υποθέσεις αυτές που κάνουμε δεν είναι «στον αέρα». Είναι υποθέσεις, που τις στηρίζουμε σε κάποια γεγονότα και σε κάποιες πληροφορίες, ότι κάτι άλλο κρύβεται και δεν έχει συμπληρωθεί το παζλ αυτής της έρευνας» διευκρίνισε ο ιδιωτικός ερευνητής.

Το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του Μπάμπη Κούτσικου

Δεν ήταν το κίνητρο της δολοφονίας τα 17.000 ευρώ, που χρωστούσε ο κρεοπώλης στον Μπαμπή

«Το πιο πιθανό σενάριο και το οποίο έχουμε στο μυαλό μας και εγώ και η οικογένεια του Μπάμπη, αλλά πιστεύω και η Αστυνομία, είναι ότι δεν ήταν κίνητρο της δολοφονίας τα 17.000 ευρώ, που χρωστούσε στον Μπάμπη ο κρεοπώλης.

Για αυτά τα χρήματα δεν υπήρχε κάποιο αποδεικτικό. Θα μπορούσε να του πει “Δε σ’ τα δίνω” ή “Θα σ’ τα δώσω όταν έχω”» επισήμανε στο Newsbeast ο κ. Τσούκαλης.

«Κάτι ήξερε ο Μπάμπης, κάτι έμαθε και φοβόντουσαν μην ανοίξει το στόμα του. Ο κρεοπώλης φοβόταν, αν και πιστεύω πως θα πρέπει να χρησιμοποιήσω πληθυντικό. Τον έβγαλαν από τη μέση, αφού τον παγίδευσαν» υπογράμμισε ο ιδιωτικός ερευνητής.

«Δεν θα εκπλαγώ, εάν στην εξίσωση τελικά υπάρχει η λέξη αρχαιοκαπηλία»

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου

«Δεν θα εκπλαγώ καθόλου, εάν στην εξίσωση τελικά, όταν λυθεί απόλυτα η υπόθεση, υπάρχει και η λέξη “αρχαιοκαπηλία”. Μην ξεχνάμε, δε, ότι ασχολούμαι 33 χρόνια με την αρχαιοκαπηλία και έχω βγάλει υποθέσεις εκεί στην περιοχή και στο Αγρίνιο. Το θέμα το γνωρίζω λίγο περισσότερο γι΄ αυτό και επιμένω προς αυτή την κατεύθυνση» επισήμανε ο Γιώργος Τσούκαλης.

«Με την ομάδα μου ασχολούμαστε εθελοντικά 33 χρόνια με την καταπολέμηση της αρχαιοκαπηλίας και έχουμε παραδώσει στην ελληνική κοινωνία, με την τελευταία υπόθεση που ολοκληρώθηκε πριν από 10 ημέρες, 16.619 αρχαιότητες» είπε, κλείνοντας ο ιδιωτικός ερευνητής.