Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» την Παρασκευή (15/4) ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς βιώνει τον πόλεμο στην Ουκρανία μιας και ο ίδιος ανήκει σε προσφυγική οικογένεια.

«Οι γονείς μου ήταν και οι δυο πρόσφυγες, Η τραγική ειρωνεία είναι ότι παντρεύτηκαν μια μέρα πριν την εισβολή στην Κύπρο. Έχω μάθει από προσφυγιά. Θυμάμαι τον εαυτό μου πολύ αμυδρά – η αδερφή μου τα θυμάται λίγο καλύτερα γιατί είναι λίγο μεγαλύτερη από εμένα – μέναμε σε δομές, 180.000 πρόσφυγες να στεγαστούν στις ελεύθερες δομές.

Ήταν κάτι παραπήγματα. Εγώ ήμουν πολύ μικρός τότε. Αυτό κράτησε πέντε χρόνια μετά την τουρκική εισβολή. Είμαστε η πρώτη γενιά μετά την εισβολή. Τον πόνο, τη θλίψη, την οδύνη, τον θυμό και την οργή την έχω κάνει κτήμα μου από τους γονείς μου γιατί έχασαν τα πάντα εν μια νυκτί. Οπότε, αυτό που συμβαίνει τώρα με πονάει πραγματικά. Βλέπω τις φωτογραφίες αυτές με τα παιδιά και μου φαίνεται αδιανόητο» εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.

«Ξεκίνησα ως μουσικός, δεν ήξερα ότι μπορώ να τραγουδήσω. Πήγα σε διαγωνισμό ταλέντων στα 14 μου. Μετά τον μουσικό διαγωνισμό, έκανα έναν δίσκο και ο ένας έφερε τον επόμενο, Ήταν πολύ παράξενο ως παιδί να με αναγνωρίζουν και να με χαιρετάνε, είσαι ένας έφηβος που παίζεις μπάλα και σε παίρνουν για συνέντευξη».

Γιατί έχει εμμονή με τον Γιώργο Νταλάρα;

«Όταν πρωτοεμφανίστηκα η φωνή μου έμοιαζε με του Γιώργου Νταλάρα, όσο μπορεί να μοιάζει η φωνή ενός δεκατετράχρονου με αυτή ενός μέγιστου τραγουδιστή.

Είχα εμμονή με τον Γιώργο Νταλάρα. Η πλάκα είναι ότι τον συνάντησα τυχαία ενώ τραγουδούσα στην Κύπρο. Έτυχε να είναι σε μια παρέα. Τραγουδούσα και έμαθα ότι ήταν εκεί. Κόντεψε να μου πέσει η κιθάρα, να πέσω κι εγώ απ’ το σκαμπό. Ήταν όμως με μια παρέα στην οποία είχα δύο φίλους, που ήξεραν την αδυναμία που του είχα, γιατί το ρεπερτόριό μου ήταν όλο Γιώργος Νταλάρας. Τον είχα πρότυπο. Το απόλυτο πρότυπο. Δεν έχανα συναυλία του όταν ερχόταν στη Κύπρο. Ήμουν εκεί στημένος» αποκάλυψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Και αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε αργότερα μαζί του.

«Στη συνεργασία μας εγώ του θύμιζα τα τραγούδια του – έχει τόσο μεγάλη δισκογραφία ο άνθρωπος… “Αυτό γιατί δεν το λες κύριε Γιώργο;”, “Μα γιατί να το πω αυτό;”

Συνεργαστήκαμε πολλές φορές με τον Γιώργο Νταλάρα. Είχα τη χαρά από την αρχή της πορείας μου να με πάρει στο πλάι του και να μου δώσει χώρο και χρόνο».

Για να καταλήξει: «Η φωνή μου επηρεάστηκε απόλυτα από τον Γιώργο Νταλάρα. Φτάνει να ακούσω μια ηχογράφηση που είχα κάνει στα 15 ή στα 16 μου ή μια ηχογράφησε που τραγουδάω ένα δικό του τραγούδι, είναι εντυπωσιακό. Μετά σιγά σιγά…».

Θετικός στον κορονοϊό ο τραγουδιστής

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει μια live εμφάνιση αυτή την Κυριακή (17/4) ωστόσο μετά τη θετική του διάγνωση η εμφάνισή του μεταφέρθηκε για την Κυριακή 8 Μαϊου.

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση για τη ματαίωση της εμφάνισης του τραγουδιστή.

Η προγραμματισμένη εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο VOX την Κυριακή 17 Απριλίου αναβάλλεται και μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία, λόγω θετικής επιβεβαιωμένης διάγνωσής του στην Covid-19.

Δίνουμε ραντεβού για τη νέα εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο VOX την Κυριακή 8 Μαΐου!

Ο μεγάλος αριθμός θεατών που έχει αγοράσει ήδη εισιτήρια έχει τη δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων ή μεταφοράς των εισιτηρίων στη νέα ημερομηνία.