Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, τιμήθηκε με το βραβείο «Woman of Vision» σε μία λαμπρή εκδήλωση του Ms. Foundation for Women, στη Νέα Υόρκη. Συνοδευόμενη από δύο ξεχωριστούς καλεσμένους, τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι, και τη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, η δούκισσα του Σάσεξ παρέλαβε από τα χέρια της φίλης της και ιδρυτικό μέλος τους οργανισμού, Γκλόρια Στάινεμ, το βραβείο για την υπεράσπιση των γυναικών και των κοριτσιών.

Κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου της, η Mέγκαν ευχαρίστησε τη Στάινεμ «για την έμπνευση που είσαι, για την καθοδήγησή σου, τις σοφές συμβουλές σου, την εξαιρετικά θρασύτατη αίσθηση του χιούμορ και για την απίστευτη φιλία σου». Έστειλε, επίσης, ένα εμπνευσμένο μήνυμα, προτρέποντας τις γυναίκες να «γίνετε οραματιστές της δικής σας ζωής».

«Μπορείτε να χαράξετε ένα μονοπάτι, στο οποίο θα επαναλαμβάνετε τις καθημερινές σας πράξεις υπηρεσίας με καλοσύνη, συνηγορία, γενναιότητα και δικαιοσύνη. Να γίνουν έτσι τα πράγματα, που θα αναγνωρίζονται από το επόμενο κύμα γυναικών, που θα επιλέξουν, επίσης, να συμμετάσχουν στο κίνημα και να κάνουν το όραμά μας για έναν δίκαιο κόσμο, πραγματικότητα», πρόσθεσε η Μαρκλ σύμφωνα με το βίντεο που μοιράστηκε η συγγραφέας Εμιλυ Μπούρακ.

Σύμφωνα με την Dailymail, η δούκισσα επέλεξε να φορέσει ένα χρυσό φόρεμα Johanna Ortiz αξίας $1.850 και το συνδύασε με χρυσά πέδιλα Tom Ford και ασορτί clutch Carolina Herrera.