Για τον Πέτρο Φιλιππίδη τον οποίο περιέγραψε ως «αυταρχικό» μίλησε ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας επισημαίνοντας πως δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν ήρθαν στο «φως» οι καταγγελείες σε βάρος του ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Λιγνάδη εστιάζοντας στην χειριστική του συμπεριφορά.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» την Τρίτη (12/4) ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε για τις δύσκολες οικονομικά περιόδους που έχει περάσει, το ελληνικό #MeToo, το λόγο που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία, αλλά και την πρόταση που δέχτηκε για την τηλεόραση.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν αυταρχικός, για αυτά που κατηγορείται δεν είχα άμεση εικόνα αλλά δεν έπεσα και από τα σύννεφα. Δεν υπήρχε καλή εικόνα για εκείνον. Στη συνεργασία μου με τον Δημήτρη Λιγνάδη υπήρχε αλαζονεία, ήθελε να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει. Ήταν χειριστική η συμπεριφορά του», σχολίασε μιλώντας για τους δύο γνωστούς ηθοποιούς που έχουν έρθει αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη μετά από καταγγελίες εναντίον τους στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo.

«Σίγουρα υπάρχουν μεγάλοι ηθοποιοί που έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές που δεν έχουν γίνει γνωστές και δεν έχουν καταγγελθεί», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Υπήρχαν περίοδοι που δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για δουλειά»

«Όταν μένεις από χρήμα ξαφνικά, ψάχνεις και κάνεις κάτι άλλο. Έχω δουλέψει πολύ στην εστίαση και πριν τρία χρόνια δούλευα στην κουζίνα ενός μαγαζιού με φαγητό» ανέφερε μιλώντας για τα όσα έκανε την περίοδο που είχε κάποια δουλειά ως ηθοποιός.

«Φυσικά και υπήρχαν περίοδοι που δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για δουλειά. Υπάρχει οικονομικός ανταγωνισμός, άνθρωποι που δέχονται δουλειές με λιγότερα χρήματα. Βγαίνουν συνεχώς νέοι ηθοποιοί. Έχω σκεφτεί αρκετές φορές να τα παρατήσω, αλλά την αγαπάω αρκετά αυτή τη δουλειά», επεσήμανε.

«Πρόσφατα ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, για να μιλάω και να μοιράζομαι», αποκάλυψε ο Ορέστης Τζιόβας.

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση για κάποιο σόου, θα με ενδιέφερε η παρουσίαση. Μου έχει γίνει πρόταση για να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο, μου ταιριάζει, είμαι αρκετά επικοινωνιακός, έχω χιούμορ πιστεύω θα μου ταίριαζε η αλληλεπίδραση με τον κόσμο», σημείωσε.

Ο Ορέστης Τζιόβας συμμετέχει στην παράσταση «Επαρχία» στο θέατρο «Οδός Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής».