«Πώς πάει ο έγγαμος βίος;» ρώτησε η Μπέττυ Μαγγίρα την καλεσμένη της Ρέα Τουτουνζή και σίγουρα η παρουσιάστρια δεν περίμενε την απάντηση που θα άκουγε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. «Μπέττυ μου, έχω χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο» είπε χαμογελαστή η Ρέα Τουτουνζή και άφησε άφωνη την παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

«Τι;» ψέλλισε όλο απορία η Μπέττυ Μαγγίρα και η Ρέα Τουτουνζή επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως έχει χωρίσει από τον σύζυγό της. «Έχω πάθει σοκ τώρα. Αλήθεια, μου λες;» ρώτησε η παρουσιάστρια.

Ρέα Τουτουντζή: Έχω χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο

«Ναι, εντάξει, όχι ενάμιση, ένα χρόνο» είπε η Ρέα Τουτουνζή. «Είναι γνωστό και δεν το ξέρω εγώ;» ρώτησε η Μπέττυ Μαγγίρα. «Όχι, τώρα το συζητάμε πρώτη φορά. Αλλά με ξέρεις εμένα, γενικά δεν μιλάω γι’ αυτά τα θέματα. Είναι όλα καλά όμως. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό μου. Έκανε τον κύκλο του. Μας τέλειωσε αλλά υπάρχει πολλή αγάπη, υπάρχει μεγάλος σεβασμός. Περάσαμε πολλά χρόνια μαζί. Και η ζωή συνεχίζεται. Πάμε για καινούργια πράγματα» ανέφερε η Ρέα Τουτουνζή.