Έγινε συνεργός σε ένοπλη ληστεία η Britney Spears, όχι όμως στην πραγματικότητα αλλά στα πλαίσια των γυρισμάτων του νέου της βίντεο κλιπ που έγιναν στο Λονδίνο.

H Britney ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία την ευρωπαϊκή περιοδεία της και ετοιμάζει για τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει στην Ο2 Arena του Λονδίνου τέλος Οκτωβρίου.

Το είδωλο της ποπ έγραψε στο twitter: « Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στην Αγγλία και θα περάσω εδώ μερικές εβδομάδες πριν την έναρξη της περιοδείας μου, λατρεύω το Λονδίνο και αισθάνομαι ότι είναι το δεύτερο σπίτι μου».

Σύμφωνα με το σενάριο του βίντεο η Britney έχει σχέση με έναν άντρα που την κάνει να υποφέρει και θέλει να ξεφύγει. Στην αρχή το ζευγάρι βρίσκεται σε ένα λαμπερό event και αρχίζουν να τσακώνονται. Τότε παρεμβαίνει ένας άλλος άντρας ο οποίος την απαγάγει και μαζί γίνονται η σύγχρονη εκδοχή του ζευγαριού Bonnie και Clyde. Κάνουν ληστείες για να ζήσουν και με ένα μαγικό τρόπο καταφέρνουν να ξεφεύγουν. Το ρόλο αυτό υποδύεται ο σύντροφος της στην πραγματική ζωή Jason Trawick.

Το βίντεο σκηνοθέτησε ο Chris Marrs Piliero, ο οποίος έχει σκηνοθέτησε και την τελευταία της επιτυχία Ι wanna go.