Για τις πρόσφατες φήμες πως έχει χωρίσει απάντησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Παρασκευής (22/03).

«Μέχρι τα 30 μου δεν πίστευα ότι θα κάνω παιδιά στη ζωή μου. Μόλις ήρθε το παιδί, όλα μέσα μου άλλαξαν. Για πρώτη φορά κατάλαβα τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη. Έγραφαν ότι χώρισα και φόρτωσαν και μία νέα σχέση, στεναχωρήθηκα», παραδέχθηκε ο σεφ.

«Δεν δίνω δικαίωμα σε κανέναν να μιλάει για την προσωπική μου ζωή. Τα δημοσιεύματα δεν ίσχυαν, υπάρχει ένα παιδί στη μέση και ο καθένας που τα γραφεί πρέπει να τα διασταυρώσει. Με πήραν τηλέφωνο μόνο ένα site, αφού είχαν γραφτεί όλα αυτά. Υπήρχε πολλή στεναχώρια για όλο αυτό», τόνισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και πρόσθεσε: «Η σύντροφός μου, Μαριέττα, όλα αυτά τα δημοσιεύματα στην αρχή δεν τα αντιμετώπισε με πολλή ψυχραιμία και είναι λογικό. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην βγω να διαψεύσω όλα αυτά που έγραφαν, δεν το έκανα την πρώτη μέρα, γιατί ήμουν αρκετά στεναχωρημένος».

Σε ότι αφορά την συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σημείωσε: «Την αγαπώ πολύ τη Φαίη Σκορδά, ταιριάζουμε πολύ, ήξερα πως μαζί θα κάνουμε κάτι διαφορετικό. Στεναχωριέμαι όταν βλέπω να γράφονται πράγματα για αυτήν, είναι ένας άνθρωπος που δε θα σου πει ψέματα. Θα ταίριαζα και θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Λιάγκα, είναι και φίλος μου. Θέλω και του χρόνου να δουλεύω με τη Φαίη Σκορδά, μπορεί στο νέο της βήμα να μη θέλουν εμένα».

«Ξεπέρασα την περιπέτειά μου με τον εθισμό και το είπα δημόσια. Πιστεύω να βοήθησα. Πολλοί μου έλεγαν να μην πω δημόσια για την προσωπική μάχη μου, γιατί θα καταστραφώ», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.