Tα γιορτινά του θα «φορέσει» και φέτος o Βόλος για να υποδεχθεί τις γιορτές των Χριστουγέννων και το νέο έτος. Ο δήμος ξεκίνησε ήδη τις προετοιμασίες για τον εορταστικό στολισμό στην πόλη, επιστρατεύοντας φαντασία και πρωτοτυπία προκειμένου να δημιουργήσει ένα άψογο αισθητικό και αποτέλεσμα για να αναζωπυρώσει τα αισθήματα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Ο εορταστικός διάκοσμος θα εκτείνεται από τις εισόδους της πόλης, στους κεντρικούς δρόμους, σε πλατείες και φυσικά την εμπορική αγορά και σταδιακά σε όλες τις συνοικίες της πόλης.

Επιστήλια κυκλικά επίσης θα τοποθετηθούν στην οδό Ερμού από Όγλ μέχρι Κοραή, από Δημητριάδος μέχρι Γαλλίας στην Τοπάλη, στην Γκλαβάνη, στην Λαμπράκη, στην 2ας Νοεμβρίου, στην οδό Παγασών, στην οδό Αναλήψεως, στην Αθηνών και Λαρίσης.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα θα ανάψουν στην Πλατεία Ελευθερίας, στην Πλατεία Πανεπιστημίου, στον Άγιο Νικόλαο, στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής, στη Νέα Δημητριάδα, στις εργατικές κατοικίες στην οδό Σπετσών, στο κόμβο του δημαρχείου, στον κόμβο του Πανεπιστημίου στην οδό Αθηνών και στον Άγιο Στέφανο όπως αποφασίστηκε χθες σε σύσκεψη που έγινε υπό την προεδρία του δημάρχου Βόλου Αλέκου Βούλγαρη.

Πηγή: magnesianews.gr