Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο η είδηση του θανάτου του Βαγγέλη Χατζηνικολάου. Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε χθες από τη ζωή, νικημένος από τον καρκίνο με την απώλειά του να βυθίζει στο πένθος όσους τον γνώρισαν από κοντά ή είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Ανάμεσά τους ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στο θέατρο στις παραστάσεις «Συρανό» (2016) και «Αχ αυτά τα φαντάσματα» (2013) ενώ συνδέονταν με φιλία. Χθες το απόγευμα ο ηθοποιός ανέβασε στη σελίδα του στο facebook μία φωτογραφία του καλού του φίλου, γράφοντας στη λεζάντα: «Ξανάγινες άγγελος».

..ξανάγινες άγγελος

Δημοσιεύτηκε από Vasilis Charalampopoulos A στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

Το πρωί της Τετάρτης, αναδημοσίευσε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο του Βαγγέλη Χατζηνικλάου από ομιλία το 2019. Στο βίντεο, βλέπουμε τον ηθοποιό να «σπάει», όταν μιλάει για τους πρόσφυγες, τους φτωχούς, τους ναρκομανείς, αλλά και τον Ζακ Κωστόπουλο.

«Όταν ζητάτε απ’ το Θεό να σας καθοδηγήσει για να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι προσεύχεστε κι απευθύνεστε στον ουρανό ενώ δεν βλέπετε ότι ο Θεός έχει σκορπίσει παντού στη γη τους άγγελούς του για να σας δείχνουν το δρόμο..», γράφει  Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Όταν ζητάτε απ’το Θεό να σας καθοδηγήσει για να γινετε καλύτεροι άνθρωποι προσεύχεστε κι απευθύνεστε στον ουρανό ενώ δεν…

Δημοσιεύτηκε από Vasilis Charalampopoulos A στις Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020