Τρεις Άγγλοι πολίτες ανακρίνονται για τον θάνατο της 60χρονης Βρετανής Claire Glatman, που χτυπήθηκε από ταχύπλοο κολυμπώντας στην παραλία Αυλάκι της Κέρκυρας.

Το σώμα της βρέθηκε από λουόμενους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, υποφέροντας από βαριά τραύματα. Την αναγνώριση έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Οι οικογένειες των τριών νεαρών Βρετανών έχουν σπίτια στο νησί και ελέγχεται πλέον η εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Το ταχύπλοο που πιστεύεται ότι εμπλέκεται στην ιστορία βρέθηκε παρατημένο σε διπλανή παραλία.

Από το Corfupress.com μαθαίνουμε πως η άτυχη γυναίκα έφερε σοβαρά τραύματα στα πόδια, όταν η προπέλα έκοψε την κεντρική αρτηρία του ποδιού της. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα γίνουν ωστόσο γνωστά όταν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα πάντα με την κερκυραϊκή ιστοσελίδα, τα τρία νεαρά άτομα κρατούνται στο Λιμεναρχείο, ενώ το ταχύπλοο που φέρεται να ανήκει στην οικογένεια του ενός βρέθηκε παρατημένο στην παραλία του Αγίου Στεφάνου και μεταφέρθηκε στη Μαρίνα Γουβιών.

Σύμφωνα με την Telegraph, η Glatman βρισκόταν στην Κέρκυρα για διακοπές με τον 63χρονο σύζυγό της και τις δύο μεγαλύτερες κόρες της.

Ως μόνιμο κάτοικο Κέρκυρας για το μεγαλύτερο κομμάτι του χρόνου τη χαρακτηρίζουν, καθώς εκεί γνώρισε και ερωτεύτηκε τον σύζυγό της πριν από 7 χρόνια.